PR CUAET
-
Їдьте на день пізніше, буде спокійно і гарантовано.
-
Вітаю, планую летіти з сином в квітні 2025 до Канади,Калгарі, по visitor visa( не кует)до цивіл.чолвіка. Якщо у мене немає wp чи зможе син (13 років) ходити до школи? Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, 10 квітня буде 2 роки досвіду роботи, я читаю що пишуть за 2 місяці вже можна клеймити бали як за 2 тобто вже 10го лютого. Чи то так і що потрібно змінити у профілі. Дякую!
-
Дякую за те що поділились
-
Так було таке в людей багато разів, ви з тим вже нічого не зробите зараз. Бо перезаписатисявче рівно немає можливості. Хай висить собі на всякий випадок, перевіряйте щодня кабінет на пропозицію слота від черги очікування
-
Теж отримала номінацію сьогодні🥹 Подача 17 червня, в жовтні взяли в роботу, дозапити в листопаді і січні, і от сьогодні номінація. Офіцери Chan, але номінація прийшла від Lisa Longmire
-
ага...в мене якраз PNP EE
-
думаю не повинно. якийсь можливо баг, але як ось бачу пишуть саме по ЕЕ профілю таке.
-
Я в самому початку вибирала зовсім інше 🤦🏼♀️тому мені ці питання і випали я вже зрозуміла, дякую
-
але ж це не вплине негативно на розгляд ПР? Це внутрішні приколи IRCC?
-
Доброго дня. Вже довгий час намагаюсь зловити слот. І завжди одна і таж картинка, що візитів немає. Підкажіть будь ласка, що не так?
-
ага
-
Добрий день у мене вопрос ворк пермит продовжувати треба а візу теж?
-
Тут люди спілкувались про це, що у багатьох була така проблема, але це не є вашим UCI. Вам треба вказувати той, що у вас на іншому документі показані (наприклад ВП). Він має 10 цифр.
-
А на ВП інший?
-
Кстати кому интересно насчёт SIN номера и аккаунта в CRA получил вчера новый SIN номер в Service Canada, позвонил на горячую линию CRA что бы обновить данные в аккаунте, а они говорят что ничего не надо делать, оно само обновится, они раз в неделю получают рассылку из Service Canada с новыми SIN номерами и все сами обновляют.
-
в мене з'явилось таке. Ви не перевіряли у себе сьогодні? у нас з Вами в один день подача
-
Я також 😆
-
Так, кожного і не раз в день роблю це
-
На сьогодні тільки черга очікування працює, записуйтесь і перевіряйте щодня ваш особистий кабінет
12 Jan 2024, 17:45
414191/462067
8 minutes ago