PR CUAET
-
Тут люди спілкувались про це, що у багатьох була така проблема, але це не є вашим UCI. Вам треба вказувати той, що у вас на іншому документі показані (наприклад ВП). Він має 10 цифр.
-
А на ВП інший?
-
Кстати кому интересно насчёт SIN номера и аккаунта в CRA получил вчера новый SIN номер в Service Canada, позвонил на горячую линию CRA что бы обновить данные в аккаунте, а они говорят что ничего не надо делать, оно само обновится, они раз в неделю получают рассылку из Service Canada с новыми SIN номерами и все сами обновляют.
-
в мене з'явилось таке. Ви не перевіряли у себе сьогодні? у нас з Вами в один день подача
-
Я також 😆
-
Так, кожного і не раз в день роблю це
-
На сьогодні тільки черга очікування працює, записуйтесь і перевіряйте щодня ваш особистий кабінет
-
Добрий день! Що треба робити після отримання листа (портал) і відповіді на нього? Треба створювати account на сайті permanent residence portal чи чекати на відповідь?
-
В мене також сьогодні від неї прийшла номінація 🥳 30 січня було взято до розгляду і сьогодні прийшла номінація на мейл Нок 603202(baker)
-
Я вам так скажу: це повідомлення - серйозний сигнал від IRCC 🚩🚩🚩. Це означає, що вони перебувають на етапі винесення рішення. За умовами програми аплікант має бути в Канаді на момент ухвалення рішення. Софія повинна ТЕРМІНОВО повернутися до Канади та повідомити, що вона вже там. В іншому разі може прийти відмова, навіть незважаючи на те, що Софія має чинний Work Permit. Проблеми, звісно, виключати не можна, але завжди слід посилатися на умови програми. У Софії є чинний Work Permit, тобто вона має статус. Однак вона повинна фізично перебувати в Канаді на момент ухвалення рішення. Судячи з цього повідомлення, здається, що саме зараз і настала ця критична мить.
-
Я вже записана в черзі очікування. Це значить, чекати повідомлення на ел.пошту?
-
Canada Bank Note company
-
У нас у листі немає ніяких посилань на портал
-
Якщо у вас є додаток Canada Post і ви у ньому зареєстровані, то ви можете побачити, що картки вже прийняті Canada Post і готові до доставки. Ось так це виглядає:
-
Сьогодні ж 4….. Нормально так вони перевіряють
-
Дякую
-
Добрий день . Може хтось стикався з схожою ситуацією або ж може щось підсказати . Маю диплом магістра , та він згорів при влучанні в будинок . На руках є лише диплом бакалавра. В дії відображається диплом магістра . Чи є якість думки як підтвердити диплом ? Дякую .
-
мне не пришел ,просто увидел их через 3 недели
-
так, той нок і вписуєте :)
-
На основі Job offer
12 Jan 2024, 17:45
414204/462142
4 minutes ago