PR CUAET
-
ось і в нас такий же статус, а скільки часу у вас від зарахування біометрію пройшло вже?
-
Ні, от розбір щодо подібного. www.lawpoint.ru/experience-points-requirements/
-
Зареєструватися можна за посиланнями January 26, 2024: 2-4pm MT: CELPIP Overview: us06web.zoom.us/webinar/register/6517013813804/WN_BPmKtNILRCOcFJ3Des_zQQ February 2, 2024: 2-4pm MT: CELPIP Listening: us06web.zoom.us/webinar/register/6017013811174/WN_FSKe6s8XTLuxCyhK86BCtQ February 9, 2024: 2-4pm MT: CELPIP Reading: us06web.zoom.us/webinar/register/5117023263146/WN_Z_iARNM7ROeSVGDoRj5yyw February 23, 2024: 2-4pm MT: CELPIP Writing: us06web.zoom.us/webinar/register/8917023270217/WN_jVLwYgfYSOSxtCBmmJ9ilg March 1, 2024: 2-4pm MT: CELPIP Speaking: us06web.zoom.us/webinar/register/4217013817608/WN_i0bkinuISxifQpO4a-i9PA
-
у вас етап Background check?
-
Боженько щоб у вас і рученьки не боліли і всі ваші діти і ваші нащадки до 27 коліна були щасливі, багаті ;) Щиро дякую.
-
звичайно на C# кожен день креслю))) А ви теж по цьому ноку подавались?
-
Дія і переклад в будь-якого перекладача. Не ускладнюйте собі життя
-
Ну і мова в описі про інженерні креслення, ви ж того не робите?
-
Друзі я все чесно перечитав але все одно заплутався. Мені цю довідку витягнути з Дії, а потім перекласти вже в Канаді? Чи я все ж таки повинен ще якісь рухи робити ще в Україні чи в консульстві України в Канаді? В сенсі чи потрібно довідку з Дії завіряти в укр.нотаріусів чи в консульстві?
-
Залежить від. Ми робили в Голландії. Думали що дружині потрібно буде для роботи. В 3 рази переплатили. Офіцер не міг знайти в базі. Показали медикал виписку, трохи посперечалися, і він зробив перміт без медичних обмежень, але по факту нам це не знадобилось
-
На оф.сайті
-
#Montenegro Я можу поділитись досвідом отримання довідки про несудимість з Монтенегро (Чорногорії)))) Я таки їх заваляла трішки заявами і після останньої заяви - 17 грудня котра була сформована))) отримала відповідь, що 22 грудня буде відправлено і 3 січня сходила на поштове відділення за листоами. Рекомендований лист з треком (трек не надали). І все задоволення за 3 євро... А що роблять наші в посольстві? 40 доларів за що? Щоб перекласти той витяг з Дії, котрий можна перекласти й дешевше??! такЄ.... П.с. Залишилось отримати довідку з Португалії. Поки це квест(((
-
Дякую Вам за відповіді
-
И шо там?