PR CUAET
-
На момент подачи будет 17. А что на счёт индификационый номер? Его нужно как-то заказывать или нет? Дякую
-
Ми подались 8 січня 2024, також не слуху ні духу
-
Муж
-
Йде нарахування наперед, так. Але слід розуміти що якщо на момент ІтА в вас 2 роки і 1 тиждень, на момент розгляду аплікації офіцером має бути реально 2 роки, в іншому випадку може бути не нарахування балів офіцером (а не системою)
-
Моїй мамі (75 років) зарахували стару медицину. Але вони спочатку прислали eligibility з запитом на медицину, окремо запит не надсилали. То я відповіла їм, посилаючись на ту полісі, вони нічого не відповіли, нічого більше не надсилали і зарахували. Я думаю, у Вашому випадку, коли вони вже надіслали окремий запит, варіантів два: або написати їм через веб-форму і чекати відповіді (тут 50/50 чи приймуть, до того ж поки будете чекати, можуть строки вийти), або просто йти і робити нову.
-
Всім привіт! Я маю trp and work permit, сьогодні мені відмовили у візі. Можливо хтось розуміє про що йде мова в поясненні? Чи може хтось знає до кого можна звернутися з цього приводу. Дякую.
-
ну написано ж "Для чоловіків 18-60 років"
-
Питаю, бо на сайті вказано в переліку всіх документів потрібно мати
-
Сегодня получил за 16 августа
-
Якщо мама - ні
-
Бо далі 12 місня 2024 вони не заходили вже 4 місяці...
-
А как у Вас с английским и опытом в этой сфере?
-
Доброго дня! Хтось знає, для виготовлення дитині 4х років нового паспорту чи потрібна виписка з резерву батька якщо подає заяву мама дитини? Дякую
-
это могли быть сегодня вы t.me/prcuaet/1783/474208
-
Update подача 8 листопада2023, eligibility 13 вересня 2024, сьогодні 04 лютого 2025 портал 1
-
Update: Подача - 8 листопада 2023 Запит на біометрію - 15 грудня 2023 Eligibility letter, запит на military form - 23 серпня 2024 Портал 1 - 4 лютого 2025
-
Всем привет , кто может поделиться , нужно перевести документы на PR с грузинского на английский? Может кто-то тут делал уже? Благодарю
-
напишите им запрос на пересмотр с тем, чтобы они вам 1. отменили trp, тк у вас уже есть паспорт и trp вам не нужен 2. одобрили визу, чтобы вы могли выезжать во время действия вашего текущего wp t.me/prcuaet/361721/471662
-
Можливо, це ще залежить від провінції, від шкільного округу, але загальна відповідь - ні. Приймають дітей до школи безкоштовно за умов відповідного статусу батьків. Можливо, якщо ваш чоловік станет опікуном дитини і має відповідний статус. Детальніше дивіться умови вашого шкільного округу
-
Дякую 🙏
12 Jan 2024, 17:45
414326/467294
5 minutes ago