PR CUAET
-
А как у Вас с английским и опытом в этой сфере?
-
Доброго дня! Хтось знає, для виготовлення дитині 4х років нового паспорту чи потрібна виписка з резерву батька якщо подає заяву мама дитини? Дякую
-
это могли быть сегодня вы t.me/prcuaet/1783/474208
-
Update подача 8 листопада2023, eligibility 13 вересня 2024, сьогодні 04 лютого 2025 портал 1
-
Update: Подача - 8 листопада 2023 Запит на біометрію - 15 грудня 2023 Eligibility letter, запит на military form - 23 серпня 2024 Портал 1 - 4 лютого 2025
-
Всем привет , кто может поделиться , нужно перевести документы на PR с грузинского на английский? Может кто-то тут делал уже? Благодарю
-
напишите им запрос на пересмотр с тем, чтобы они вам 1. отменили trp, тк у вас уже есть паспорт и trp вам не нужен 2. одобрили визу, чтобы вы могли выезжать во время действия вашего текущего wp t.me/prcuaet/361721/471662
-
Можливо, це ще залежить від провінції, від шкільного округу, але загальна відповідь - ні. Приймають дітей до школи безкоштовно за умов відповідного статусу батьків. Можливо, якщо ваш чоловік станет опікуном дитини і має відповідний статус. Детальніше дивіться умови вашого шкільного округу
-
Дякую 🙏
-
Чи мені треба спершу відмінити trp?
-
Дякую за відповідь 🙏
-
і aor не має?
-
Почекаємо до кінця березня, може ще що вони пропишуть у програмі
-
Всем привет Посоветуйте пожалуйста переводчика , надо перевести с грузинского на английский для PR
-
Агенції не підходять на жаль
-
Але в мене була інша inadmissible reason, тому цікаво чи це могло бути причиною. Зрозуміло, шо якшо є OWP людина має право на візу. Дякую за допомогу, буду писати в веб форм
-
Саме тому і попереджаю. Або з приватним работодавцем відразу домовлятися про надання необхідних документів, або в агенцію ідти (але теж перевіряти , чи вони підходять згідно вимогам гаверменту)
-
Приватні сімʼї
-
Дякую.
-
Селф імплоймент не підходе
12 Jan 2024, 17:45
414337/462142
4 minutes ago