PR CUAET
-
Дія і переклад в будь-якого перекладача. Не ускладнюйте собі життя
-
Ну і мова в описі про інженерні креслення, ви ж того не робите?
-
Друзі я все чесно перечитав але все одно заплутався. Мені цю довідку витягнути з Дії, а потім перекласти вже в Канаді? Чи я все ж таки повинен ще якісь рухи робити ще в Україні чи в консульстві України в Канаді? В сенсі чи потрібно довідку з Дії завіряти в укр.нотаріусів чи в консульстві?
-
Залежить від. Ми робили в Голландії. Думали що дружині потрібно буде для роботи. В 3 рази переплатили. Офіцер не міг знайти в базі. Показали медикал виписку, трохи посперечалися, і він зробив перміт без медичних обмежень, але по факту нам це не знадобилось
-
На оф.сайті
-
#Montenegro Я можу поділитись досвідом отримання довідки про несудимість з Монтенегро (Чорногорії)))) Я таки їх заваляла трішки заявами і після останньої заяви - 17 грудня котра була сформована))) отримала відповідь, що 22 грудня буде відправлено і 3 січня сходила на поштове відділення за листоами. Рекомендований лист з треком (трек не надали). І все задоволення за 3 євро... А що роблять наші в посольстві? 40 доларів за що? Щоб перекласти той витяг з Дії, котрий можна перекласти й дешевше??! такЄ.... П.с. Залишилось отримати довідку з Португалії. Поки це квест(((
-
Дякую Вам за відповіді
-
И шо там?
-
Доброго раночку,всім. Підкажіть , будь-ласка, скільки дійсна довідка про несудимість, яка видана вже консульством, ?
-
Доброго! на довідці є дата. Але є загальна інформація, що якщо не виїздиш із Канади, то бестроково. АЛЕ офіцер може запросити свіжу.
-
Prove de liens Это на французском
-
Там есть доказательство родства . Выберите и грузите файл. Мы грузили 2 свидетельства о рождении и свидетельство о браке родителей. И ещё карту гражданина Канады ( Канадский родственник) Делать один файл