PR CUAET
-
Так
-
Друзі відгукніться. Хто і що знає. У людини закінчується паспорт 8 квітня, зробити або подовжити його не можуть. Подали на піар рік тому. Вже здали біометрію і заявка прийнята на розгляд. Їм подавати на TRP, WP?
-
Дуже дякую.
-
Добрий день, хто може підсказати, якщо продлити паспорт, такий можно подавати на продовження WP ? Чи лише новий ?
-
Раніше було по пошті?
-
На початку жовтня, але я був у відпустці і відповів в кінці жовтня. Через пару днів портал 2. Відправив його 2го листопада.
-
мы ждали 3 месяца, пришел новый ворк пермит на 3 года.
-
какого возраста апликант, если не секрет?
-
В тот кабинет е консуле
-
Это их последнее уведомление в разделе News Видимо, поэтому всех кандидатов и уведомляют
-
Привіт підкажіть будь ласка, бронювання слота проходить 3 етапи 30 днів 7 днів і останній етап 3 дні куди воно приходить на мою електронну пошту або в дію?
-
Добрий день. Скільки в Онтаріо у вас забрало по термінах отримати продовження OWP? Ми подались на продовження 6 місяців назад. Наразі status “ submitted”… Хтось чекав більше 6 місяців?.. Дякую за відповіді 🙏🏻
-
Ну тоді попросіть тих хто зламав пошту полагодити
-
Доброго дня! Підкажіть статус «Документ прибув до дипломатичної установи» означає що паспорт вже прибув до консульства і можна їхати забирати?
-
Доброго дня! Така сама історія. Підкажіть де Ви все таки переклали довідку? Дякую
-
Не на електронну почту я так розумію ?
-
Підкажіть стосовно подачі диплому на підтвердження в WES. Моя дружина отримала в університеті 2 дипломи - бакалавра і спеціаліста. Чи потрібно обидва дипломи подавати на оцінку WES чи достатньо найвищий ступінь ?
-
да можно.Мы сначала продлили паспорт, т к даже слот на тот момент не могли поймать,чтобы сделать новый.А потом уже оформляли новый ворк пермит ,который пришел ровно через 3 месяца.
-
Роблю ставку на початок березня . Враховуючи надсвітлову швидкість обробки від IRCC. Вони мабуть такі швидкі завжди на початку року ,потім вже нормально влітку починаються видача .
-
Добрый день! Кто-нибудь знает когда планируется следующая выборка на AOS из EOI?
12 Jan 2024, 17:45
414492/467020
about a minute ago