PR CUAET
-
Так
-
Та не перший раз вже показує так😓
-
Я у відчаї з ситуацією зі слотами на новий паспорт. Мій ворк перміт закінчується 25 березня і я хотіла податись на новий, але дія паспорту закінчується в листопаді 2025. Я не вірю, що до цього моменту буде можливість отримати новий паспорт тут, тому думаю зараз зʼїздити в Україну за новим, бо це остання можливість виїхати за кордон. На моєму б місці, ви подались би на продовження ворк перміту до поїздки за паспортом, чи після? Адже після подачі на новий ВП прийде таке повідомлення, що покидати країну не можна.
-
Ну так , право дає заїзду дає віза , wp це статус в середині Канади
-
Ну я вчора була в реджестрі і мені сказали що я маю відправити оновлений документ в cra
-
Подалася звісно - ще чекає наразі - нервує.
-
Їдьте в Україну звісно - робіть новий паспорт і повертайтеся. При заповненні декларації в аеропорту вказуєте мету - візітор і тоді за ворк перміт вас питати не будуть. Тоді вже на новий паспорт подаєтеся на ворк перміт. PS Місяць тому прилетіла знайома з метою податися на продовження ворк перміту. Старий ворк перміт в неї дійсний ще був 2 місяці - їй в аеропорту поставили штамп покинути країну в день завершення ворк перміту (мету поїздки вказувала work).
-
Добрий день.Подалася на продовження воркперміту.Оплатила.Але чомусь гроші не списали з картки?
-
Можливо так і треба робити.
-
Сказали вчора в реджестрі що треба🫣
-
Вітання вашій родині!