PR CUAET
-
В старой аппликации все меняла
-
Доброго дня. Може хтось вже подавався на пр або має якусь інформацію. Яка позиція має більше шансів на успіх Chef de partie чи Kitchen Supervisor ( Food Service Supervisor) Працюю в ресторані. Підпадають в одну й ту ж групу (teer) але нок різний. Не знаю що краще обрати. Над якою позицією працювати. Можуть офіційно надати чи одну,чи іншу.
-
Потрібно брати лист зі школи? Я не знала
-
Для листа зі школи буде окреме поле. В exception додається лист пояснення що дитина в elementary school не потребує Атестаційний лист, я посилалась на лист зі школи та мій ворк перміт
-
Доброго вечора.Ні.Немає трек номера
-
Дякую!!
-
Дякую. В мене двоє дорослих, дитину окремо подавала так як стаді перміти довше розглядають. Побачим як в нас піде… вас вітаю!
-
Напишіть офіцеру який вам видав, щоб змінили
-
А цього року можете подовжити до 2028. А потрібно це вам чи ні, дивитися вам
-
Спасибо. А вы в старой аппликации делали изменения или заново подавали? Мы просто новую подали
-
Оформити новий закордонний паспорт в Едмонтоні можна, так?
-
Підкажіть будь ласка, якщо моє прізвище на початку листа написали неправильно, але далі у «Confirmation of nomination» правильно.. чи це не буде проблемою?
-
Дякую за пояснення. Скажіть будь ласка а питання саме «чи виїжджали ви за межі Канади» і просять надати деталі поїздки, чи просять підтвердити що ви знаходитесь в Канаді? І скільки днів давали на відповідь. За вашим дописом це звучить як дозапит на етапі еліджибілиті та фінальному рішені. Два рази. Ще раз дякую. Звичайно добре знаходитись в Канаді коли розгляд як у вас 1 рік і пару місяців. Більшість вже тільки аор чекає більше року і життя йде і воно не передбачуване, тож аппліканти не в тюрмі, вони мають право виїзджати якщо треба. Головне розуміти коли треба бути тут.
-
Подалися на провінційну MPNP ще в грудні 2023, до сих пір не має результату, статус: заявки в обробці. Як думаєте це нормально чи щось робити треба?
-
Крипта краще всього, можу розповісти як
-
Я два рази прикріплювала стару квітанцію. Чекаю екопр.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи великі зараз черги, щоб забрати паспорт в Едмонтоні? Можливо хтось буде завтра їхати в Едмонтон з Калгарі?
-
Дякую! Я коли для сина вибираю стаді перміт питає леттер з атестацією. Але він в молодшій школі. Вибирати друге? Yes my family member meets an exception from submitting a provincial or territorial attestation letter? Я так розумію питання про лист з вищого учбового закладу
-
Тоді для ЕЕ підійде, якщо виконуєте решту вимог програм ЕЕ
-
Я взяла на випадок, якщо додатково запросять завантажити, але продовжили дозволи на навчання без них.
12 Jan 2024, 17:45
414628/458607
11 minutes ago