PR CUAET
-
Вітаю. В кінці 2024 подався на федеральний етап по провінційній номінації (Манитоба). На номінацію подавався у червні 24го. Сьогодні на банк аккаунт впали $500 (visa debt purchase reversal immigration ser <#######>). Є підозра що повернули гроші за подачу на номінацію (теж $500) але ця шара закінчилася, здається, у квітні 24го. Хто що може знати чи в кого таке було. Очкую щоб це не було предвісником відмови на ПР.
-
Я также не успею податься уж тем более получить до 31 марта. Мне тоже интересно что будет после 31 марта !
-
Побачила ваше повідомлення, перевірила свій особистий кабінет, там такий апдейт. (подача 11 листопада 2023) Але при цьому у строці "Review of additional documents" написано "We need additional documents to process your application. We will send you a letter or email with details." Я нервую тепер :) (Бо в мене є одна довідка яку я не могла дістати і довелось писати роз"яснення, тепер боюсь чи не відмовлять мені через неї).
-
Вітаю. В кінці 2024 подався на федеральний етап по провінційній номінації (Манитоба). На номінацію подавався у червні 24го. Сьогодні на банк аккаунт впали $500 (visa debt purchase reversal immigration ser <#######>). Є підозра що повернули гроші за подачу на номінацію (теж $500) але ця шара закінчилася, здається, у квітні 24го. Хто що може знати чи в кого таке було. Очкую щоб це не було предвісником відмови на ПР.
-
Технічно - можете писати відповідну країну і безробіття, якщо довго там перебували (3 місяці+) Проте це не є strict. Можете вказати країну вашого проживання (постійного чи тимчасового якщо Канада) і статус там, без відпусток і подорожей.
-
в сенсі - в листі перша строчка )
-
Це яка частина форми: туризм/подорожі/адреси чи саме працевлаштування/навчання?