PR CUAET
-
Дякую вам за відповідь!!
-
Так, ну і інші умови програми виконати
-
Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, якщо я 2 роки відпрацювала в Онтаріо як пекар, але розумію що тут пр не отримаю, чи можу я прилетіти в Альберту, і подавати на пр тут ( я читала що потрібно мати роботу фултайм і 2 пейстаба) Дякую
-
Олександра Дякую
-
-
Зверніться до @OstapBosak
-
Мене цікавить Канада
-
Ви можете мені допомогти знайти мені імміграційного адвоката знайти Бо в мене не виправдовують інформації
-
Було запрошено назад до України і тепер після цієї образи не хочу вертатися в Україну Так я маю тільки один паспорт України і документів не було і не маю
-
Якщо ви не громадянка ніякої країни, то зберіть документи, які у вас є і подавайтесь по гуманітарній програмі на ПР з допомогою міграційних консультантів
-
От я не громадянка України і срач зробив вихід повністю з України А тепер незнаю якої країни
-
Ну то нічого і не буде, як просто жити. Оформлюйте ПР і тоді як буде 1095 днів в Канаді - подавайтесь на громадянство
-
Якщо ви військовозабов'язаний, то вам потрібно вийти з українського громадянства, щоб перетнути кордон. Підстави виходу з громадянства перелічені в ЗУ Про громадянство. У вас не повинно бути боргів та заборони на перетин кордону. Більш ніяких проблем не буде.
-
А точніше, прожити в Канаді 1095 днів та мати статус ПР. При чому всі роки, прожиті без ПР, в тимчасовому статусі, рахуються вдвоє менше. Тобто, рік в темпорарі статусі - 0,5 року до заліку
-
Вже рік живу і нічого нема