PR CUAET
-
Ну тупе шо зробиш. Вибачте.
-
Доброго вечора. Може хтось підкаже . Я подала на продовження воркперміту ще в серпні 2024 зі старим паспортом який продовжений , воркперміта поки що не має ще розглядають, я отримала новий паспорт і тепер хочу його добавити і в анкеті де вся моя інформація треба вказати номер паспорта номер моєї заявки вказувати новий паспорт чи старий з яким я подавалась на воркперміт. Дякую
-
Підкажіть щодо квитанції: мене ніде не просили її кріпити і кудись відсилати (ба більше, оплата ж була після того як натиснеш submit якщо я не помиляюсь). Тобто, прикріпляти квитанцію треба тільки коли повторно подаєш аплікацію після повернення?
-
Вчора знайомий отримав номінацію, м. Гранде Праріе Подався десь 3-4 місяці тому
-
да, абсолютно. Я сама все подавала.
-
Я не знаю, що у вас і як. Ви пишите в гілці WES. Тут усі евалюють атестат або диплом спеціаліста через WES, а збирає і відправляє і підтверджує усі українські доки апостіль юа, це так називається організація. Все є вище у гілці. Сьогодні все дублювала іншим. Дивіться. Все дуже зрозуміло. Що? Як?
-
Роботодавець писав, що виконує усі обовʼязки і мову розуміє та спілкується. Ось тільки все дуже змінилося. Я сама знала людей, хто вже з піаром і з тим листом. Але на дану годину, чую, що дехто з роботодавців кажуть ні, неси екзамен, тоді подамо. Чому? У мене не питайте, я цей лист тільки бачила у робітників на моїй фірмі, сама здавала екзамен, бо АІР
-
Я оформлювала паспорт дитині в Едмонтоні 24 грудня. Документів від батька ніяких не просили.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, а каким образом онлайн податься, а то я зашла на сайт и не совсем разобралась, где именно, такая же ситуация, как и у девушки выше, у мамы воркер-виза выдана на три года, заканчивается через год, как можно продлить и нужно ли это сейчас начать делать или чуть позже ( мама приезжает к нам погостить летом на пару месяцев) и нужно ли буде паспорт мамы им высылать? Извините за глупые вопросы .Спасибо большое ☺️