Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 773.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ну почему, я не занималась раньше иммиграцией тоже, но все доки переводила и перевожу в Украине. Бюро переводов от 300-600 грн за документ, не страницу. Слухов не слушаю, читаю официальные сайты. Все доки на федеральном этапе. Бюро переводов прикрепила в ветке переводов. Что касается справки о несудимости просто от переводчика, то многократны запросы от офицера , чтоб предоставили от консула. В правилах это прописано тоже, это правило сбрасывали в ветку тоже.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Тут це питання обговорюється кожного дня по 1000 разів. Є коментарі від імміграційного консультанта. Консул бере Вашу довідку з дії, перевіряє її на відповідність, ставить печатку і підпис. Перекладач просто робить переклад - все. Кожен сам вирішує як йому вчинити, в когось ці переклади приймають без питань, але вже є випадки дозапитів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Так не ускладнюйте. Робіть як Вам зручно. Люди, знаючи ситуацію з дозапитами, намагаються уникнути цього відразу і не робити одну довідку 2 рази і платити 2 рази
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Да, именно, нужно не усложнять, но и не пропускать полезную и официальную информацию
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Мы сканировали оригинал и прикладывали
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Да, просто мы привыкли все очень усложнять и домыслы строить. После многих лет всегда понятно, что если он хотят на бумаге в зелёную точку и жёлтую полоску - это будет указано на официальном сайте. Все остальное - личное желание добавлять адреналина и проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t1501193630T Offline
    t1501193630T Offline
    Valkirija🦇🦉
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, підкажіть будь ласка щодо NOC, бо займаюсь моніторингом вакансій і не можу зрозуміти чи мені підходить оскільки зобовʼязання мають розбіжності. Я маю стаж роботи за кордоном 2 роки в ролі Guest Relations Manager/ Reception Manager. Працювала саме в ресторанному бізнесі. В референс листі скоріше буде описана позиція Reception Manager, що скоріше за все підходить під NOC food and beverage service manager тож я маю шукати роботу саме в цій сфері, або ж я все таки помиляюсь і маю шукати роботу як Accomodation Service Manager. Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t714250281T Offline
    t714250281T Offline
    Антон Палыч
    wrote on last edited by
    Я вас понял…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Armen
    wrote on last edited by
    Доброго дня, маю питання по гуманітарній. Приходить запит про надання справки про звільнення від обов'язків проходження військової служби, або дані про військову службу. Хто робив такий документ, я не військовозобов'язаний в Україні так як я громадянин Грузії. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    R
    wrote on last edited by
    Всем привет, кто подскажет у позиции houseman (house person) какой NOC, вроде на сайте мне выдает что это light duty cleaner, спрошу может кто-то знает, спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    @OstapBosak кращий
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Так даєте дані по службі у Грузії
    1 Reply Last reply
    0
  • t1263746991T Offline
    t1263746991T Offline
    Yuris
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Посоветуйте имиграционоого консультанта ( адвоката )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Нормально будут реагировать. Всем все-равно на кого вы работали, главное чтоб вы имели официальный стаж и могли подтвердить
    1 Reply Last reply
    0
  • t1782866073T Offline
    t1782866073T Offline
    Izmail
    wrote on last edited by
    Він каже що йому жим-жим давати таку бумагу. Чи є якісь інших форми референсів, коли людина працювала на субпідряді чи як партнер? Тобто приклад, фірма робила ремонти, а мене запрошували шпаклювати стіни і розраховувався замовник зі мною готівкою (це як приклад). Але робив я роботу у кооперації та під шеф керівництвом фірми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Armen
    wrote on last edited by
    Я з Грузії також не військовозобов'язаний. Цікавить питання хто робив такі справки з України чи з іншої країни. Ніде про це не читав.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dasha Mykilchenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як брати довідку про несудимість з Нідерландів? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Вище є закрепах для всіх країн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Погано. Без нього ніяк. Наприклад, я працюю , роботодавець виявився непорядною людиною і не хоче підтвердити мої обовʼязки, я заходжу в дію і беру довідку ок-5 або 7, можу зайти в банк, де є нарахування заробітної плати тощо. Ви цього зробити не можете нажаль. Але спробуйте звʼязатися з людьми, якими працювали, може вони підтвердять тим же письмом. Як варіант.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Armen
    wrote on last edited by
    Proof of an exemption from the obligation to complete military service OR details of your military service for Ukraine and Georgia
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags