PR CUAET
-
Але якщо цього не зробити, а потім він чи на ПР подасть, чи буде спонсорований вами, і в його заявці буде видно що ви вже жили рік разом коли вам ще не дали ПР і ви були парою - це як мунум йому відмова по спонсорству як незадекларований родич, а як максимум вам місреп
-
не можна сказати точно, чи будуть, чи ні. Я одного разу не взяв WP (не знав, що треба), по прильоту офіцер питав про нього, я тоді сказав, типу що не брав, лежить дома. Він тоді сказав, що обов'язково треба брати. Іншим разом теж питали, то казав що є, перепитували, чи з собою. Іноді прям просили показать, іноді ні. Але без WP можуть не пустити
-
А як і де подаватись на подовження не знаєте?
-
Согласна, странно. Я это связываю с тем, что старую медицину я загрузила недавно, после чего мне прислали на почту запрос прислать файл ещё раз. Я прислала и буквально сразу пришел Medical request 🧐
-
Не впевнена чи якось вплине, чи ні, але знаю, що sin треба продовжити з отриманням нового wp. Номер залишиться такий же але expiry date буде оновлений.
-
Найдете, маякніть.
-
Інна підкажіть будь ласка, що у вас написано в рядку "Review of additional documents"?
-
Я думаю, що просто у кожної провінції свої стандарти. Якщо було прямо на карті надруковано строк, то явно краще поміняти, ніж кожному пояснювати що ви досі легально перебуваєте у Канаді 😊