PR CUAET
-
можно, конечно, выкрутить, что жить разом не равно common law, тк просто жить вместе не достаточно, чтобы быть common law, но это может сопровождаться в будущем головняком, обьяснениями и тд. а анкету его на гум будут точно сравнивать со спонсорством, если вы в него пойдете. поэтому, отталкивайтесь от того, что в марте будет 12 мес и надо будет заявить. но перед этим убедитесь, что у вас достаточно доказательств, что вы реально common law. тк скрининг его будет глубокий, если вы его заявите и он будет теперь идти на пр по вашей текущей анкете. первым делом проконсультируйтесь со специалистом, если ваши доки по common law внушительные. одного договора аренды не достаточно
-
Сумнівна штука. Як повезе. Я встав з дружиною в чергу 13 грудня. Вчора прийшли слоти по цій черзі. 3 слоти на серпень чого року і тільки один на кінець лютого. Тож вона працювала але рагульно
-
У відділенні Service Canada або онлайн на їхньому сайті
-
Дякую за відповідь
-
Я писала лист з поясненням і додавала інформацію в тому ж листі
-
В тому то і справа, що я не хотіла його вписувати як претендента на спонсорство, чи тягнути в свою заявку…хотіли, щоб кожен окремо отримав( або не отримав ) свій ПР. Бо я дійсно не вважаю спільне проживання =common law. На те є мої особисті переконання) Але я зрозуміла… До кінця місяця подумаю над консультацією, як краще вчинити в нашій ситуації. Ще раз дякую
-
Ось тут є повний список по медичних процедурах www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/deductions-credits-expenses/lines-33099-33199-eligible-medical-expenses-you-claim-on-your-tax-return.html Написано, що для суто косметичних цілей, не можна. Тому орієнтуйтеся на свою ситуацію
-
Скажіть, будь ласка, при подачі на WP, якщо потрібно внести більше як 3 місця роботи за останні 10 років. То як правильно, просто додати ще одну сторінку до форми 5710е, чи окремим документом вкласти в заявку?Дякую
-
Ні, в Торонто
-
Вітаю! В анкеті на cuaet для батька службу в армії вказала na. Він служив ще на початку 70-х років, але я не знала цього і написала na. Звʼязку з ним не було коли я подавала на cuaet ( окупація після 24 лютого 2022). В жовтні подала його на пр по програмі для українців, там армію вже розписала згідно військового квитка. Зараз подаю на подовження ворк перміту, також буду все вказувати як на пр. Що робити з данними, які я помилково вказала в cuaet і чи може це стати причиною відмови в wp/ pr і розцінюватися як місреп? @OstapBosak
-
В тій анкеті на куает, я також не вказувала їх освіту і дані про батьків моїх батьків та їх сіблінів, бо просто не знала того. А спитати не могла, бо мої батьки були без звʼязку перші півроку окупації. На пр вже вказувала правильно зі слів батька. Себе вказувала як представника і що я за них заповнювала анкету. Чи варто зараз написати loe і пояснити то все?
-
Доброго дня, поясніть будь ласка. Якщо на рахунок TFSA покласти, потім зняти, потім покласти, то яка сума не буде оподатковуватись? Наприклад, 7 тис могла внести за рік, внесла 7, потім вивела 3, потім поклала знову 2. Я думала, що буде враховуватись 6 тис за рік, а в акаунті пише що 9 тис. Тобто переліміт. Тепер буде штраф за ті 2 тис?
-
Цікавлять слоти саме Едмонтон найбільше