PR CUAET
-
Вітаю! В анкеті на cuaet для батька службу в армії вказала na. Він служив ще на початку 70-х років, але я не знала цього і написала na. Звʼязку з ним не було коли я подавала на cuaet ( окупація після 24 лютого 2022). В жовтні подала його на пр по програмі для українців, там армію вже розписала згідно військового квитка. Зараз подаю на подовження ворк перміту, також буду все вказувати як на пр. Що робити з данними, які я помилково вказала в cuaet і чи може це стати причиною відмови в wp/ pr і розцінюватися як місреп? @OstapBosak
-
В тій анкеті на куает, я також не вказувала їх освіту і дані про батьків моїх батьків та їх сіблінів, бо просто не знала того. А спитати не могла, бо мої батьки були без звʼязку перші півроку окупації. На пр вже вказувала правильно зі слів батька. Себе вказувала як представника і що я за них заповнювала анкету. Чи варто зараз написати loe і пояснити то все?
-
Доброго дня, поясніть будь ласка. Якщо на рахунок TFSA покласти, потім зняти, потім покласти, то яка сума не буде оподатковуватись? Наприклад, 7 тис могла внести за рік, внесла 7, потім вивела 3, потім поклала знову 2. Я думала, що буде враховуватись 6 тис за рік, а в акаунті пише що 9 тис. Тобто переліміт. Тепер буде штраф за ті 2 тис?
-
Цікавлять слоти саме Едмонтон найбільше
-
образование и родители того, кому 70 лет не есть критичная информация для одобрения визы и пр по укр родственникам. вы их задекларировали уже в анкете на пр и исправили ошибку. а вот вопрос службы критичен для одобрения визы (отказывают тем, кто в определенных отрядах служил. скрыть это для вас могло быть выгодно) и напрямую мог повлиять на решение. поэтому с этим надо повозиться
-
Доброго вечора! У мене таке питання. Моя мама заїхала в Канаду по фоіллесс візі, тому що в неї не було закордонного паспорта. Тут вже на місті ми зробили їй паспорт та подали на OWP за для того, щоб продовжити статус та щоб була можливість мати медицину. Але получили листа, що нашу заявку відхилено і треба покинути країну. Але у нас ще є заявка на PR по воззʼєднанню родини, та взагалі вона за станом здоров’я не зможе нікуди рухатися. Що нам тепер робити, на що подаватись, щоб бути в легальному статусі і чекати на PR. Чи може повторно спробувати податися на OWP?
-
Холи кау, у нам прям бинго 🤯 к кому обратиться с этим вопросом можно? Порекомендуйте, пожалуйста 🙏
-
Спасибо за разъяснение! А служба в каких именно отрядах может привезти к отказу? Папа служил обязательную службу на погранзаставе в городе Термез.
-
Спасибо! Это ж надо как 2 года жизни в советском союзе, могут принести проблемы спустя 55 лет 🤯
-
Подскажите пожалуйста, нужно ли переводить (он еще старого образца) внутренний Украинский паспорт и прикреплять его в заявке на ПР ? Указывала его данные в заявке на КУАЭТ
-
Підкажіть будь ласка,чи є працівник фармасі асістент працівник охорони здоров'я і чи він потребує медогляду для продовження ворк перміту?