PR CUAET
-
Спасибо! Это ж надо как 2 года жизни в советском союзе, могут принести проблемы спустя 55 лет 🤯
-
Подскажите пожалуйста, нужно ли переводить (он еще старого образца) внутренний Украинский паспорт и прикреплять его в заявке на ПР ? Указывала его данные в заявке на КУАЭТ
-
Підкажіть будь ласка,чи є працівник фармасі асістент працівник охорони здоров'я і чи він потребує медогляду для продовження ворк перміту?
-
Доброго вечора! Чи перетинав хтось кордон з продовженим паспортом ? Чи були якісь проблеми з цим?
-
Дякую
-
Нажаль, цілком можлива inadmissibility і як наслідок ineligibility батька по програмі возєднання. Звісно є надія що не помітять, що строкова служба , але будьте готові до складностей
-
І таке питання в анкеті на продовження ворк перміту:"чи хоче член вашої родини відновити свій статус у Канаді",що означає відновити свій статус?
-
Скажіть будь ласка, в Україні працювала торгівельним представником по продуктам харчування (ковбасні, молочні вироби). Як я розумію, тут це називается account manager. Що це за нок?
-
доброго вечора. питання до інвесторів, підкажіть, чи починав хтось з вас з нуля? я 0 у цих справах, освіта не повʼязана з фінансами, економікою, на даний момент слабо розумію як працює фондовий ринок, ну ви зрозуміли. я випадково натрапила на серію відео в ютубі і зацікавилась. я педантична, і вірю що можу розібратися в базі, розумію що втрачу на це немало часу і ресурсу. на вашу думку, чи варто починати? чи треба мати особливих «нюх» , навички/задатки? чи можна оволодіти необхідними знаннями, вкладати повільно, довгостроково, неагресивно і мати шанси на успіх? дякую хто відгукнеться
-
Та ну не помітити це буде важко, в формі все розписано. І мілітарі форм додавали. Буду брати консультацію, що з тим робити, щоб підготуватись. Батьку 76 років, оце так пощастило 🤯
-
Так. Тільки 30+ будуть рахувати
-
Нам а аеропорту сказали подаватися онлайн. Але поки ми зробили паспорт, вже треба було подаватися на продовження статусу. Так як візітор рекордс не дає медицини, нам порадили подаватись на ворк перміт в якості продовження статусу. Але, нажаль, отримали відмову