PR CUAET
-
Якщо ви заповнили форму і натиснули на кнопку валідації у вас мали в документі з'явитися штрих коди. І в самому початку документа має бути написано що форма була валідована. Якщо все так а помилку все одно вибиває, то можливі дві найчастіші проблеми: 1- Файл підписаний, провалідований і збережений не сьогоднішнім днем, а вчора або ще напередодні. Треба відкрити, провалідувати, покаже де змінити дати, змінити, провалідувати, зберегти, загрузити. 2- У вас форма старого зразка, таке бува Якщо хтось прислав чи скачали не з офіційного сайту. Качайте з офіційного сайту і заповнювайте заново, валідуйте, зберігайте завантажуйте.
-
Спасибо! Я когда читала я тоже так поняла, а теперь для меня шок, что нельзя выводить, а потом ложить По тому что у меня лишней не было суммы, я просто выводила, потом добавляла, а в итоге написано, что внесла больше положенного.
-
Скачуєте, зберігаєте в папці на компʼютері, відкриваєте через Акробат, заповнюєте, натискаєте Валідейт, мають появитись бар коди, а тоді ще раз зберігаєте як pdf.
-
То вам вдалося якось зберегти?
-
В мене те саме. Тому й всюди і всі кажуть відкривати тільки додатками, такими як Акробат і т.д….. бо просто так вони не відкриваються ті файли, напевно.
-
Підкажіть будь- ласка, Якщо форму в додатку заповнили і все ок з штрих-кодами, зберігаємо… а коли без додатку пробуємо відкрити, то пише please wait… це так і має бути?
-
Все так само як в у Вас. Я думаю так і має бути. Але може хтось з чату ще підкаже чи так має бути
-
Ні на компʼютері в додатку Adobe Acrobat заповнила….зберегла як pdf……але щоб просто переглянути без додатка, то не можу…. Пише please wait…лише пускає якщо через додаток відкривати.
-
Чи потрібно на будь якому етапі звертатися до посольства?