PR CUAET
-
Всім привіт. Регулярно читала цю гілку і чекала коли ж вже наша справа зрушиться з місця. Ось нарешті наш timeline. Може комусь стане у нагоді. Вчора прийшов «Correspondence letter», змінився статус в кабінеті, на «рішення прийнято, чекайте листа». І ось сьогодні в день не дочекавшись листа, перевіряла статус в кабінеті і статус змінився на «approved», ввечері вже мала листи від них. Майже рік очікували. Але наша причина такого довгого очікування бо я просила їх не закривати справу поки ми не зробимо паспорти і писала їм update коли ми мали слот, коли подали на паспорти, коли вже мали в дії паспорти і звичайно коли вже отримали їх на руки, одразу додали(у Листопаді) 31 січня 2025-го я на всяк випадок подала ще на платний WP, бо у нас в березні закінчується всі документи і хотіла мати шанс, якщо у першій заявці офіцер щось не побачить, то мати записаний варіант. Не знаю чи це якось повʼязано, але через декілька днів дали по старій заявці позитивне рішення.
-
А якщо два диплома вища освіта і середня то потрібно дві освіти евалюірувати?
-
Скажіть будь ласка,після оплати почти DHL за доставку ,треба квітанціі відносити у консульство?
-
Доброго вечора. Скільки часу займає консульство для видачі паспорта з моменту візіта?
-
Добрый вечер. Такой вопрос, в кабинете появился Final Decision, где дата окончания указана 11.2025, и уже месяц как ничего не происходит. Смотрел хронологию других людей, у всех через 3-5 дней приходил портал 1,2, а здесь уже почти месяц тишина. Кто то сталкивался с подобным?
-
Де ви це перевіряли? Через GC key?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Скільки часу займає консульство для видачі паспорта з моменту візіта?
-
Добрый вечер. Такой вопрос, в кабинете появился Final Decision, где дата окончания указана 11.2025, и уже месяц как ничего не происходит. Смотрел хронологию других людей, у всех через 3-5 дней приходил портал 1,2, а здесь уже почти месяц тишина. Кто то сталкивался с подобным?
-
Я не буду чекати відповіді по новій анкеті, бо у нас вже є схвалення по старій. Нову буду просити закрити
-
Пишу Вам в приват