PR CUAET
-
Скоріш за все, подаєтесь як domestic у плані вимог до вступу може ще потрібно бути тестування з англійської. А от стипендії, оплата за навчання (якщо заклад не надає чпеціальні умови), необхідність робити стаді перміт - у цьому як іноземний студент.
-
Я з тим слотом кожний Божий день в кабінет заходила , щоб не проґавить. Слава Богу все вийшло ! Чекаю на доставку .
-
Як правило береться вища ступінь. Середню не треба .
-
А в вас є його контакти, будь ласка?
-
Залежить від мети. Якщо для імміграції - то ту, що має вищий рівень, додасть більше балів
-
t.me/ukrainiansinkelowna2022
-
Всім привіт хочу подаватися на продовження work переміту є питання ,вказувати дату початку work permit з дня заповнення чи з дня закінчення попереднього work permit котрий закінчується через 2 роки? Підскажіть будь ласка хто знає.
-
По фактичній даті роботи. Ви показуєте свої paystubs і лист від роботодавця, де вказана дата початку роботи. Початковий джоб офер не обовʼязково показувати у розділі «досвід»
-
Добрий вечір. Підкажіть, коли відкриваються слоти в Торонто?
-
Можно, с ким завгодно, але обережно, бо iнодi потiм бувае важко то дiлити.
-
Підскажіть,якщо в дитини паспорт закінчується в наступному році,але вона вписана в паспорт дружини,чи можна їй продовжити visitor record через паспорт дружини?
-
Так, це звідти
-
info@atimmigrationlaw.com
-
Всім привіт хочу подаватися на продовження work переміту є питання ,вказувати дату початку work permit з дня заповнення чи з дня закінчення попереднього work permit котрий закінчується через 2 роки? Підскажіть будь ласка хто знає.
-
Всім привіт, вибачаюсь, якщо не зовсім по темі. Але, чи приймуть заяву в українському посольстві (в нашому випадку, у Грузії) на виготовлення нового закордонного паспорта, якщо є попередній, який має ще 2-3 роки дії? Дякую.
-
З дня заповнення аплікації
-
Хто знає, коли окрема заявка на ворк перміт дитині, чи можу я вказати свій мобільний номер?
-
Випадково при подачі на новий ворк перміт замість дати бажаного початку його дії вказала дату через 3 роки. Краще відізвати заявку? Чи це не принципово?
-
Звичайно)
-
Дайте пораду, будь ласка! Подали документи на продовження Work Permit, за кілька днів отримали це. Що це означає, додавати документи чи чекати ще на листи, не розумію.
12 Jan 2024, 17:45
415227/474652
3 days ago