PR CUAET
-
Ми зробили appointment, щоб отримати консульські послуги аж на травень. На жаль, до консульства раніше не потрапити у нашому випадку. Тобто, треба взяти 1 валідний паспорт, 1 прострочений (якщо є) та на прийомі попросити його анулювати. І зробити запит на виготовлення нового ? Дуже дякую
-
Дякую
-
З дня заповнення, а вони все одно свою дату поставлять. Я синові подавала 15січня , йому апрувили 30 і дату поставили 30 січня
-
Ви впіймали слот чи які консульські послуги? Щоб здати на новий паспорт має бути слот
-
Едмонтон на жовтень тільки є вільні. Оттава була ще на кінець серпня. На липень давно все зайнято😢
-
Міграц адвокат сказала, що він не відміняється. Як-то ти вже його отримав, потрібно продовжувати стільки скільки живеш в Канаді як тимчасовий резидент
-
А якщо я на середню освіту навчалась 3.5 років а на вищу 2 то всерівно вказувати вищу?
-
Скільки чекали від дня подачі паспорту до того дня як він був у вас в руках? І в якому посольстві робили і куди доставляли?
-
Ця програма зараз актуальна?
-
Ви знаєте, у нас схожа ситуація. Моя мама заїхала в Канаду по звичайному українському паспорту та по фоіллесс візі, тобто листу від IRCC з дозволом на вʼїзд. В аеропорту їй не дали ніякого документу про статус. Потім ми зробили паспорт, і треба було продовжувати перебування, нам порадили подаватись не на візітор рекордс, а на ворк перміт, тому що він також продовжує знаходження та ще й дає медицину (їй 79 років, медицина їй дуже потрібна). Так ось, ми получили відмову. Тепер зовсім не знаю, що робити
-
Чи для евалюації диплома в Квебеку потрібно звертатися до посольства України?
-
Його не можна відмінити. Я слухала міграц Консультанта. Вона сказала , що якщо вже отрималиTRP, то потрібно його продовжувати стільки скільки ви будете жити як тимчасовий резидент в Канаді
-
Цікаво а якщо я не вказувала вищу освіту у всіх заявках при подачі на ворк перміт і візу а для номінації покажу диплом вищої освіти то чи не буде запитань до мене ??