PR CUAET
-
Ви знаєте, у нас схожа ситуація. Моя мама заїхала в Канаду по звичайному українському паспорту та по фоіллесс візі, тобто листу від IRCC з дозволом на вʼїзд. В аеропорту їй не дали ніякого документу про статус. Потім ми зробили паспорт, і треба було продовжувати перебування, нам порадили подаватись не на візітор рекордс, а на ворк перміт, тому що він також продовжує знаходження та ще й дає медицину (їй 79 років, медицина їй дуже потрібна). Так ось, ми получили відмову. Тепер зовсім не знаю, що робити
-
Чи для евалюації диплома в Квебеку потрібно звертатися до посольства України?
-
Його не можна відмінити. Я слухала міграц Консультанта. Вона сказала , що якщо вже отрималиTRP, то потрібно його продовжувати стільки скільки ви будете жити як тимчасовий резидент в Канаді
-
Цікаво а якщо я не вказувала вищу освіту у всіх заявках при подачі на ворк перміт і візу а для номінації покажу диплом вищої освіти то чи не буде запитань до мене ??
-
@OstapBosak Цікаве питання про армію, навіть не могла подумати що такі можуть бути проблеми. А якщо людина не вказала судимість не спеціально, просто бо згідно закону України вона вважається не судимою ( в Україні так досить часто трапляється через амністію в суді і так далі) і отримала візу, а в Канаді при подачі на ПР чи ВП зрозуміла що мала вказати судимість. Тут подавати на criminal rehabilitation,якщо судимість не підпадає під deemed rehabilitation? TRP? Який вихід?
-
Будь ласка, пишіть в особисті або в іншій гілці. Тут тільки факти відмов
-
Там тільки дата видачі
-
З України довідка)
-
я платила карткою , сказали їм навіть так краще , щоб не бігали з цими ордерами потім
-
А чому ви не вказували?
-
Дякую за відповідь. Може ви знаєте як людина може перевірити одноразовий чи багаторазовий?
-
Отримані відмови по OWT і причини: 1. Не оплатили 255 дол. Що робити: створити нову заявку, не забути оплатити. 2. Отримали TRP, потім зробили паспорт і подали онлайн на новий ворк перміт. Що робити: продовжувати регулярно TRP. Заявку на ОWP подавати разом з TRP в паперовому варіанті 3. Відмова, оскільки під час розгляду людина не знаходилася в Канаді. Що робити? По-1, попробувати написати лист і обґрунтувати чому ви не були в Канаді. Якщо не допоможе, створити нову заявку, обовʼязково вказати , що була відмова і причину відмови. Далі буде
-
вр-первых, вот A TRP may be cancelled at any time. во-вторых, trp аннулируется при выезде или когда срок его заканчивается в-третьих, вот t.me/prcuaet/361721/471662 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html