PR CUAET
-
Я мала на увазі, що не можна звертатися до офіцера, щоб його анулювати, як ви писали вище
-
Тобто, якщо людина заїхала без паспорта і їй дали ТРП-то вона буде рахуватися тимчасовим резидентом. Якщо він закінчиться, людина продовжує знаходитись в Канаді і уже має паспорт, то вона все одно має продовжити трп інакше вона буде нелегально знаходитись на території України. В ФБ бачила відмову на ворк перміт , який подали онлайн з новим паспортом і написано поновлювати ТРП
-
Їй відмінили?
-
Все вірно.
-
она будет нелегалом при законченном wp, ЕСЛИ у нее нет другого документа, например, wp. у украинцев есть wp у всех. им не нужен trp с того момента, как они получили паспорт. у них есть wp для статуса. продлевать trp необходимости нет. если человек с trp выедет из канады и снова заедет, то при этом он слезет с trp, тк он аннулируется при выезде. заехав назад, ему не надо продлевать trp, тк он ему не нужен и он аннулирован. дальше живет себе с wp или делает visitor record. так учасница чата спрыгнула с trp через выезд и продлила себе только wp без проблем. trp имеют право отменить authorized decision maker, ircc, например. есть такие полномочия. можно просить и получить, как это сделала участница, которой не хотели давать новый wp, она попросила отменить trp без выезда из канадыд
-
І що тут невірно?
-
І перечитайте що я написала вище. Я написала, що без нього жити в Канаді не можна , потрібно постійно продовжувати . Оскільки деякі люди вважають, що як вони отримали укр паспорт, то вже ТРП не потрібен
-
Де?
-
Продовжили, але чи анулювали ТРП?
-
Я чітко написала, якщо людина живе в Канаді і про виїзд не було ні слова
-
Я десь писала про виїзд з Канади?
-
Я не почула відповіді. Я не побачила , що людині анулювали . Їй продовжили, слава Богу що продовжили. Можливо їй продовжили по чоловікові тому вона залишилася в легальному статусі в Канаді. Якщо людина просить щоб їй анулювали TRP , вона втрачає статус тимчасового жителя після анулювання і має покинути Канаду або мати інший статус.
-
User Михаил has been kicked from the chat because this user is in spam list