PR CUAET
-
По-1, це не я, по-2, в цій гілці тільки факти відмови. По-3, все пише в листі і там пише, що людина не була в Канаді. Дякую за розуміння
-
vr сохраняет. а вот trp не сохраняет Holders of temporary resident permits (TRPs) are considered to be in the temporary resident class; however, when a foreign national applies for a new TRP, they are not renewing under section R181 but applying for a subsequent TRP as per section A24. Therefore, they do not maintain their temporary resident status during the processing period as they do not meet the requirements of subsection R183(5).
-
Була група в фей бук месенджер про навчання , дайте посилання будь ласка
-
Коли вони подавали , дитина ще була в статусі. Можливо мама їм не сказала, що в дитини ТРП. Вона їм сказала подати по новому паспорту на візитор, вони і подали .
-
Схоже десь напортачила((( Якщо автоматично несформувався аплікаційний номер при подачі на ворк перміт підлітку, це означаєщо він буде сформований після здачі біометрії? Чи просто почекати. Повідомлення що оплата прошла є в кабінеті.
-
Дякую Вам. Щоб я без «полуночників» робила би- незаснула би)))
-
User Alex has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ні, поки що ніхто чітко не відповів 😭
-
User Даша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть, будь ласка, якщо не має навіть привісного, не стоїм на війск.обліку, бо виїхали з України років 5 до війни, це дуже критично для гум.програми? дуже дякую заздалегідь
-
Ні, поточний ліміт це 18% від минулорічного доходу
-
Для гуманітарної програми немає вимоги мати військові документи. Але під час перевірки офіцер може попросити їх надати. Завжди можна пояснити ситуацію офіцеру. Але як офіцер це трактуватиме і я к оцінить - цього ніхто не знає.
-
Так і ні, він то 18%, але ж і акумулюється. Тому правильна відповідь буде так, можна
-
Сама ідея RRSP - робити контрібьюшн не коли ви тільки починаєте заробляти, а в роки найвищого доходу. А знімати на пенсії, коли дохід - найменший.
-
Так, Ви маєте завірити копії дипломів. На сайті написані також інші можливості завірення копій, але в консульстві, як на мене, найпростіший.