PR CUAET
-
User Тимофей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
-
Всім привіт! 👋🏻 Дуже прошу поради: приїхала до Канади у 2022 році, зробила всі документи, АЛЕ не пройшла medical test. Через 5 місяців поїхала з Канади до іншої країни, де зараз і перебуваю. Наразі планую повернутися до Канади на постійну основу та встигнути до 31 березня подати заявку на продовження свого WP. Якщо хтось володіє інформацією, підкажіть будь ласка, чи є шанс, що мені схвалять продовження WP, якщо не було пройдено мед екзамен? (при тому, що у країнах зі списку не була, працювати у сфері медицини не планую) Буду дуже вдячна за інформацію!
-
Доброго дня Анно. Чи можете поділитися інформацією, де можна пересвідчитися, що діти мають право навчатися у школі в Канаді до закінчення WP батьків? Щиро дякую.
-
Всім привіт! 👋🏻 Дуже прошу поради: приїхала до Канади у 2022 році, зробила всі документи, АЛЕ не пройшла medical test. Через 5 місяців поїхала з Канади до іншої країни, де зараз і перебуваю. Наразі планую повернутися до Канади на постійну основу та встигнути до 31 березня подати заявку на продовження свого WP. Якщо хтось володіє інформацією, підкажіть будь ласка, чи є шанс, що мені схвалять продовження WP, якщо не було пройдено мед екзамен? (при тому, що у країнах зі списку не була, працювати у сфері медицини не планую) Буду дуже вдячна за інформацію!
-
-
Доброго ранку! В мене таке питання, нарешті змінився статус заявки на «information requested” але нічого на пошту ще не прийшло. Хто скільки чекав на їхнього листа після зміни статусу на такий?
-
📌 Подовження строку дії паспорта та виготовлення нового: У посольствах України в Едмонтоні, Торонто та Оттаві можна подовжити строк дії закордонного паспорта або забронювати слот для виготовлення нового, навіть якщо ваш статус у системі «Резерв+» позначено як “на обліку”. Що робити, якщо ваш запис на виготовлення нового паспорта після 31 березня? ✅ Все одно подайте заявку на Work Permit до 31 березня. ✅ Додайте до пакету документів пояснювальний лист, у якому зазначте, що очікуєте на новий паспорт. Рекомендації для чоловіків: ✔️ Подовжіть строк дії вашого паспорта у посольстві. ✔️ Забронюйте слот для виготовлення нового документа якомога швидше. ✔️ Не відкладайте! Дедлайн подачі заявки на Work Permit – 31 березня. ‼️ Вже сайт працює через раз 📢 Поширте цю інформацію серед знайомих, щоб усі встигли вжити необхідних заходів! ‼️Послуги подачі документів на подовження Work /Study Permit/Visitor Record/ Visa Extension 👉 Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту [email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko
-
Вітаю всіх! Слухайте, квебекці, маю питання чисто теоретичне. Ми плануємо переїзжати з англомовної провінції до Квебеку. Триста разів вже чули що в Монреалі можна знайти роботу і влаштуватись маючи лише гарну англійську. Хочу ще триста перший раз запитати - чи це дійсно так ? Чи дійсно в Монреалі можна вижити перші пару років лише з англійською поки підтягнемо трохи французську?
-
Дякую щиро за інформацію. Все цінно. Дякую що ділитеся.
-
Добрый день. У моего ребенка заканчивается Study Permit в июне. Я планирую переводить ее с сентября в новую школу. А регистрация уже сейчас. Я звонила уточняла, как они ее примут, если увидят что ее текущий документ истекает. Они сказали, что будут смотреть но мое разрешение на работу, которое я тоже прикладывала к своей заявке на регистрацию в новую школу. Но я не говорю, что ребенку не нужен его личный документ для обучения здесь. Ребенку нужен его официальный статус однозначно!