Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t511573944T Offline
    t511573944T Offline
    Анна Суворова
    wrote on last edited by
    Всім привіт! 👋🏻 Дуже прошу поради: приїхала до Канади у 2022 році, зробила всі документи, АЛЕ не пройшла medical test. Через 5 місяців поїхала з Канади до іншої країни, де зараз і перебуваю. Наразі планую повернутися до Канади на постійну основу та встигнути до 31 березня подати заявку на продовження свого WP. Якщо хтось володіє інформацією, підкажіть будь ласка, чи є шанс, що мені схвалять продовження WP, якщо не було пройдено мед екзамен? (при тому, що у країнах зі списку не була, працювати у сфері медицини не планую) Буду дуже вдячна за інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1160327484T Offline
    t1160327484T Offline
    Luda Mykhailyshyn
    wrote on last edited by
    Доброго дня Анно. Чи можете поділитися інформацією, де можна пересвідчитися, що діти мають право навчатися у школі в Канаді до закінчення WP батьків? Щиро дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t511573944T Offline
    t511573944T Offline
    Анна Суворова
    wrote on last edited by
    Всім привіт! 👋🏻 Дуже прошу поради: приїхала до Канади у 2022 році, зробила всі документи, АЛЕ не пройшла medical test. Через 5 місяців поїхала з Канади до іншої країни, де зараз і перебуваю. Наразі планую повернутися до Канади на постійну основу та встигнути до 31 березня подати заявку на продовження свого WP. Якщо хтось володіє інформацією, підкажіть будь ласка, чи є шанс, що мені схвалять продовження WP, якщо не було пройдено мед екзамен? (при тому, що у країнах зі списку не була, працювати у сфері медицини не планую) Буду дуже вдячна за інформацію!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Сайт е-консул. Відкрити на компі. З телефона автроизувалить в Дії. Відсканувати теоефоном з дії кюаркод на сторінці е консул. Підтвердити особистість. Ви на сторінці де можна вибрати яка країна яке консульство і зайти в консульські послуги.
    1 Reply Last reply
    0
  • t747300861T Offline
    t747300861T Offline
    Ольга Бабюк
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! В мене таке питання, нарешті змінився статус заявки на «information requested” але нічого на пошту ще не прийшло. Хто скільки чекав на їхнього листа після зміни статусу на такий?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    e-consul.gov.ua
    1 Reply Last reply
    0
  • t100731180T Offline
    t100731180T Offline
    Alissa Pavlenko
    wrote on last edited by
    📌 Подовження строку дії паспорта та виготовлення нового: У посольствах України в Едмонтоні, Торонто та Оттаві можна подовжити строк дії закордонного паспорта або забронювати слот для виготовлення нового, навіть якщо ваш статус у системі «Резерв+» позначено як “на обліку”. Що робити, якщо ваш запис на виготовлення нового паспорта після 31 березня? ✅ Все одно подайте заявку на Work Permit до 31 березня. ✅ Додайте до пакету документів пояснювальний лист, у якому зазначте, що очікуєте на новий паспорт. Рекомендації для чоловіків: ✔️ Подовжіть строк дії вашого паспорта у посольстві. ✔️ Забронюйте слот для виготовлення нового документа якомога швидше. ✔️ Не відкладайте! Дедлайн подачі заявки на Work Permit – 31 березня. ‼️ Вже сайт працює через раз 📢 Поширте цю інформацію серед знайомих, щоб усі встигли вжити необхідних заходів! ‼️Послуги подачі документів на подовження Work /Study Permit/Visitor Record/ Visa Extension 👉 Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту [email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko
    1 Reply Last reply
    0
  • t399050760T Offline
    t399050760T Offline
    Yaroslav Kyryliv
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Слухайте, квебекці, маю питання чисто теоретичне. Ми плануємо переїзжати з англомовної провінції до Квебеку. Триста разів вже чули що в Монреалі можна знайти роботу і влаштуватись маючи лише гарну англійську. Хочу ще триста перший раз запитати - чи це дійсно так ? Чи дійсно в Монреалі можна вижити перші пару років лише з англійською поки підтягнемо трохи французську?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5082558242T Offline
    t5082558242T Offline
    Olena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Жду с августа одиночную заявку. Тишина…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Слот на червень
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    який ваш статус? знаю посади в авіабудівництві, там можна лише англійська, але треба мінімум резидент постійний
    1 Reply Last reply
    0
  • t1160327484T Offline
    t1160327484T Offline
    Luda Mykhailyshyn
    wrote on last edited by
    Дякую щиро за інформацію. Все цінно. Дякую що ділитеся.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Самостійно намагалась спіймати не вдалося
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    якщо у вас висока посада в електроніці чи штучному інтелекті та нормальна зарплатня для цієї посади (60+ доларів на годину), і роботодавець відкритий вам допомагати, то звісно)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Черга працює
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, 25 грудня , стала в чергу за слотом і вчора вже отримала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288927049T Offline
    t288927049T Offline
    Анна Шурова
    wrote on last edited by
    Добрый день. У моего ребенка заканчивается Study Permit в июне. Я планирую переводить ее с сентября в новую школу. А регистрация уже сейчас. Я звонила уточняла, как они ее примут, если увидят что ее текущий документ истекает. Они сказали, что будут смотреть но мое разрешение на работу, которое я тоже прикладывала к своей заявке на регистрацию в новую школу. Но я не говорю, что ребенку не нужен его личный документ для обучения здесь. Ребенку нужен его официальный статус однозначно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t287102063T Offline
    t287102063T Offline
    Nataliia Vusyk
    wrote on last edited by
    Моя думка: саме в Монреалі тільки з англійською можна знайти роботу в ІТ або в якісь ну дуже специфічній галузі типу морської логістики і бути в тому супер профі, чи робітником простими. Винятки є, але вони мізерні. Щодо інших аспектів життя: декілька разів були ситуації в лікарнях та держ установах, що або відмовлялися перейти на англійську або дійсно не знали її.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7562609237T Offline
    t7562609237T Offline
    Міла Сібіу
    wrote on last edited by
    Теж цікавить
    1 Reply Last reply
    0
  • t288927049T Offline
    t288927049T Offline
    Анна Шурова
    wrote on last edited by
    Это с сайта IRCC. Полная информация: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/guidelines-on-minor-children.html
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags