PR CUAET
-
Дякую щиро за інформацію. Все цінно. Дякую що ділитеся.
-
Добрый день. У моего ребенка заканчивается Study Permit в июне. Я планирую переводить ее с сентября в новую школу. А регистрация уже сейчас. Я звонила уточняла, как они ее примут, если увидят что ее текущий документ истекает. Они сказали, что будут смотреть но мое разрешение на работу, которое я тоже прикладывала к своей заявке на регистрацию в новую школу. Но я не говорю, что ребенку не нужен его личный документ для обучения здесь. Ребенку нужен его официальный статус однозначно!
-
Моя думка: саме в Монреалі тільки з англійською можна знайти роботу в ІТ або в якісь ну дуже специфічній галузі типу морської логістики і бути в тому супер профі, чи робітником простими. Винятки є, але вони мізерні. Щодо інших аспектів життя: декілька разів були ситуації в лікарнях та держ установах, що або відмовлялися перейти на англійську або дійсно не знали її.
-
Теж цікавить
-
Это с сайта IRCC. Полная информация: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/guidelines-on-minor-children.html
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Подскажите пожалуйста если заказываешь по почте DHL доставку паспорта, он приходит на твой адрес? Или нужно в живой очереди его забирать в посольстве?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи роблять фото на паспорт на місці в Консульстві в ТОРОНТО? Хто нещодавно був? В списку на сайті пише що треба надати фото але я памʼятаю наче тут в групі читала що зроблять на місці?? Таке ж питання для дитини 11 років (буду брати з собою на подачу)??
-
Анно неймовірно дякую.
-
Це треба якийсь листи від роботодавця чи як це працює?