PR CUAET
-
А, була одна людина на початку року з 13 січня 😁
-
Портал приходит только тем кто в Канаде,ему прийдет запрос на вклейку визы
-
наче було тільки 12, не було 13
-
Чи ви дитині оформлюєте паспорт якоїсь іншої держави, а не України, і там таку довідку від вас вимагають?
-
13 січня до речі це дата яка була останньою в роботі. Чекаємо на 14 січня
-
Ділимося досвідом відмов! Якщо хтось не бажає афішувати своє ім'я чи не хоче десятки питань, то пишіть мені чи комусь з адміністрації в приват свою ситуацію і ми розмістимо все анонімно.
-
З нами в заявці старший син, вказували що він в Литві,він вже пройшов мед.єкзамен,здав біометрію, і ось чекає запит паспорта на вклейку візи, тепер при заповненні порталу 1 треба підтвердити що родина в Канаді, і йому не прийшов портал 1,які надалі наші дії,будь ласка підкажіть
-
Можна вижити взагалі без мов, але у кожного своя карма 😊
-
Всім привіт. Є питання по заповненню освіти. В розділі Highest level of education Необхідно вказувати Masters degree Чи University or college
-
Так, вже з ПР
-
А ви вже з ПР?
-
Тільки що отримала трекінг номер 🥳
-
Доброго здоров'я! Порадьте іміграційного консультанта ! Дякую 🙏
-
Спробуйте знайти роботу через онайн-інтерв'ю, перш ніж переїжджати. Є англомовні райони, але з новою політикою, англійській тут не раді. А шоб вивчити французьку, потрібно і працювати у франкомовному середовищі, тому краще вчитись на францизасьйоні повний робочий день, - шоб був хоч якийсь прогрес. І одразу потім йти працювати на будь-яку роботу, де навколо всі цілий день балакають французькою. Інакше не уявляю, як ви вивчите. Я живу в регіоні, де англійської просто нема, живу вже другий рік тут, і після францизасьйону (перший рік була в Монреалі), і то мені важко ше розмовляти.
-
Паспорт был изготовлен 21 января, в тот же день оплатила и отправила оригинал заявы и квитанцию в Эдмонтон, сегодня DHL ответили стандартно, паспорт не передан в службу доставки.
-
Один день назад я добавляла новые факты к своему делу сегодня уже прислали e-mail что дрбавили.Прошло два дня
-
Ми сьогодні нарешті отримали трекінг.
-
Як довго чекати після трекінг коду на доставку і середньому в Торонто ?
-
Коли подались?
-
За 7-14 днів буде доставлений. Головне коли його внесуть в базу в консульстві, щоб можна було забрати. Це може зайняти від одного тижня і .....
12 Jan 2024, 17:45
415497/467923
8 minutes ago