PR CUAET
-
Вже і аі розібрали на цей рік😂
-
Дякую вам
-
Привіт. Хтось знає, чи можна в Торонто податись з кодом ІПН з Дії, якщо немає оригіналу?
-
З витягом з дії буде відмова на 99.9% Запросіть скан паспорта з консульства.
-
Дякую дуже! Може підкажете, де в Південному Етобіко зробити фото на документ але із змогою роздрукувати 10*15 см, бо шось у ступорі)
-
Можете попросити в консульстві дати вам скан. На крайній випадок скріншот з дії, але з посяненням що докладете, коли отримаєте паспорт на руки. Головне, що у вас є номер паспорту і його вписуєте :)
-
А це я мабуть не в ту групу написала, тут вже спілкування йде після того як закрили стару AOS?
-
Друзі в кого є номер еміграційного консультанта, або того хто може подати заявку на продовження ворк візу ? Буду вдячний 🥹
-
Друзі в кого є номер еміграційного консультанта, або того хто може подати заявку на продовження ворк перміту ? Буду вдячний 🥹
-
Пишіть у відповідну гілку
-
Сподівалися, що сьогодні вже точно буде, але ні😔, чекаємо. Р2- 31 жовтня
-
Не знаю на жаль. У нас в Волмарті можна роздрукувати.
-
Зрозуміла, дякую ☺️
-
В консульство де робили паспорт.
-
Гілка Платне продовження ВП
-
То писати в консульство де я робила чи в Україну? Вибачте що перепитую, просто хочу бути впевнена що все правильно зроблю. Хочу встигнути до 31 березня
-
Те яке в запитанні, Торонто
-
Яке консульство?
-
Яке консульство?
-
Друзі в кого є номер еміграційного консультанта, або того хто може подати заявку на продовження ворк перміту ? Буду вдячний 🥹
12 Jan 2024, 17:45
415542/462127
2 minutes ago