PR CUAET
-
Та не переживайте за ці портали . Я отримав 1,2 портал один за одним на наступний день майже після фд . Вже ECOPR чекаю 64 день пішов . Вони прийдуть так чи інакше ,все одно ECOPR потім чекати .
-
Це питання мабуть у 98% цієї підгрупи. Моя ідея- віра. Більше нажаль нічого.
-
Чи бачили новини по ноках які не підходять Що робити в такому випадку- коли твій нок у списку виключенню
-
Питання до провінційних номінантів-як ви додавали номінацію до своєї справи-той файл, який і отримали, запаролений? Чи знімали якось пароль? Якщо перший варіант, де ви вказували пароль, щоб офіцери могли відкрити файл?
-
Шукайте у списку той нок , який там є
-
Нет, здесь весь AOS, я тоже с июля жду, делимся любыми новостями 😉
-
Сайт не блокували, інколи бувають проблеми але в цілому працює, заблокували недавню схему по якій можна було записатися на візит. Лишилося тільки записуватися в чергу очікування та перевіряти щодня в повідомленнях чи не прислали пропозицію щодо візиту(протягом 24 годин маєте підтвердити якщо підходить, не пропустіть !!)
-
Ви вказали вірно
-
Мова обовʼязкова? Чи достатньо листа от роботодавця?В мене чоловік вже два роки працює маленькій будівельній компанії. Але в нього з мовою так собі😂Подавалася я на номінацію. Но щось все так довго. Тепер думаю може через нього податися
-
Гадаю, що отримала АОР сьогодні (дата подачі на федеральний етап 16 серпня). Як такий АОР не прийшов, тільки лист про необхідність лінка аплікації онлайн.
-
Офіційний термін розгляду до прийняття рішення приблизно 2 роки. Тому лише чекати і продумувати план Б, але друге лише на Ваш розсуд.
-
А що там потрібно змінювати? Вибачте, я за той сетелмент вже під забула, у 2023 отримувала. Наберіть мене
-
планьорка закінчилась, один отримав, П2 28 листопада
-
Ні. Хотіла подаватись. Тільки сетлемент
-
Торонто
-
Кожному
-
Ви вже ендорсмент отримали?
-
Збережіть як звичайний pdf
-
Можна, через веб форм. Але вони все-таки повернуть. Або молитись , щоб не повернули
-
В гілці імміграційні консультанти є Ostap Bosak
12 Jan 2024, 17:45
415570/462157
less than a minute ago