PR CUAET
-
Ні. Хотіла подаватись. Тільки сетлемент
-
Кожному
-
Збережіть як звичайний pdf
-
В гілці імміграційні консультанти є Ostap Bosak
-
Змінити на роботі нок? Потрібно буде най сетлемент план і знову відпрацювати кількість годин по новому ноку?
-
www2.gnb.ca/content/gnb/en/corporate/promo/immigration/notice.html Почитайте кто собирается подаваться по AIP.
-
Update Подача - 9 листопада 2023 Біометрія - 20 грудня 2023 Eligibility - 16 cерпня 2024 Medical exam - 16 серпня 2024 Portal 1- 5 лютого 2025
-
Це по програмі Critical construction worker?Роботодавець зроби все я думаю без проблем. Просто ще цікави чи є різниця велика компанія чи мала?Чи немає різниці. І ще,може ви знаєте,якщо я вже подала від себе на номінацію,чи можу я податися від чоловіка?Дякую
-
Они выкатили новые правила сегодня. И у Наташи как раз тот нок, который они исключили из программы. Хотя сетелмент она получила на днях.
-
Вітаю. Підкажіть контакти як отримати довідку зі Словаччини. Терміново. Може хтось знає ?
-
Спробуйте попросити роботодавця вашого чоловіка взяти довідку, де скаже, що їм достатньо того рівня який ваш чоловік має. Знайомі 5 місяців назад так зробили, все дали. Думаю варто спробувати
-
Так, по критичні програмі. Різниці думаю немає, в менші компанії навіть проще такі питання рішати. За решту не можу сказати. Мені лише здається, що можете подати і коли отримаєте номінацію по чоловіку, просто видалите вашу заявку і все. Але точно не знаю