PR CUAET
-
Питання можуть виникнути навіть до ідеально заповнених аплікацій. Вам, на мою думку, потрібно проконсультуватися з фахівцями, які бачили різні кейси і документи. Тобто з мігр.консультантом.
-
User Анжела has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
їм треба зняти драму з піснями і танцями про ІРСС і очікування. Прямо бачу це
-
Доброго дня! Підскажіть, будь-ласка, якщо паспорт виготовлений що робити щоб швидше доставили? Дякую
-
Ми подались 16 лютого і теж народилась дитина 2 місяці тому , але ми не робили українськи папери, якщо дитини народодилась тут то їй pr не треба вона місцева , ну звичайно якщо ви не робили їй укр громадянство тоді я навіть незнаю. Але ми писали ще коли я була вагітна листа , бо мед страховка на карті з нашими датами! По паперам тиша взагалі(
-
Так арріма, так через редагування досʼє
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка дочка 12 років заявку на продовження study permit подавати разом з одним із батьків чи можна окремо до 31 березня 2025 року?
-
Это понятно! Только вы не это написали!
-
Ви через Arrima подавали? В мене є опція “mettre a jour mon dossier”. У Вас так само було? Дякую.
-
мені особливо подобається, як вони пишуть - finally! лол, хоч би посоромилися 😆
-
Її між іншим також страшили рік тому, що її не впустять в аеропорту в Канаду, бо вона не пройшла медогляд до 90 днів. Але в аеропорту взагалі ніхто за медогляд не питав - подивилися на ворк перміт і все. Напевно через те, що українці йдуть по окремій полісі - до нас лояльніше відносяться.
-
Не зовсім правда🤔 Ви можете бути селф-імплойд із агенцією - багато з них так роблять, треба уважно дивитися контракт. І з сім'єю два сценарії: якщо працюєте кеш/трансфер - це самозайнятість; якщо у сім'ї є документи і бухгалтер і вап приходять пейстаби - ви працевлаштовані як робітник