PR CUAET
-
Треба повідомити про усіх членів родини В мене одна дитина з укр паспортом Інша тут Я взагалі не додала спочатку і відправила до еліджібіті ще через веб форму його інформацію тому ще це необхідно було зробити
-
Бо у форму про сімʼю треба додати незалежно від громадянства. Звичайно, громадянка не буде йти депендентом.
-
Сьогодні отримали))
-
Вітаю!!!!
-
14 січня !
-
Так
-
Порадила б подумати над акцентом та якістю мови) покращувати те, що Ви можете. Акцент нікуди не дінеться, але % зусиль явно потім Вам принесе дивіденди в роботі
-
Людоньки, та невже це AOR? 9- ти значний номер і перша літера Е? Я очам невірю. Подача- 14 січня 2024. AOR - 5 лютого 2025.
-
Доброго дня , скажіть а нашо добавляти громадянку Канади? Чи ви маєте на увазі з Українським громадянством? Бо в імміграційному центрі про це мови не було.
-
Непогано . У них там пріоритети свої .
-
При чому тут дезінформація, якщо у неї в ВП було написано, пройти медогляд протягом 90 днів і вона порушила це?
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка дочка 12 років заявку на продовження study permit подавати разом з одним із батьків чи можна окремо до 31 березня 2025 року?
-
Зайдіть на їх форуми ,там такі драми ,такі історії ,можна пару фільмів випустити «Нестерпна доля Бікрамжита ,або куля IRCC” . Там таке ,що і смішно і грішно . Вони дуже забавні .
-
OINP Masters stream з ватсапу
-
Не сейте дезинфу.
-
Думаю написати ще раз в SINP, після відповіді Чекайте, написати депутату... Дякую
-
Якщо в жінки є ще на 1 рік ворк перміт і він не загубився,то писати "ні"?
-
Але потім мені сказали консультанти , що треба терміново повідомити , бо якщо офіцер подумає , що ви щось приховали то ху ноус що буде
-
Якщо ви проходили медогляд - то повторно не потрібно проходити. Є полісі, що медоглдя дійсний 5 років.
-
Так І я її забула взагалі
12 Jan 2024, 17:45
415665/467029
2 minutes ago