PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка,чи є працівник фармасі асістент працівник охорони здоров'я і чи він потребує медогляду для продовження ворк перміту?
-
Від цього нічого не змінюється, що і помилилась, що людина прострочила медогляд і його треба пройти по куает.
-
Боже нарешті 🥳
-
Там написано в інструкції.
-
Буду прикладывать с переводом
-
Добрий день, таке питання. Потрібно подовжити work permit жінці похилого віку яка не працює. Не можу подати аплікацію бо не знаю що писати в полі про роботу, адже вона не працює, а без цієї інформації про роботу аплікація не зберігається.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, какие страницы военного билета необходимо переводить?
-
обов'язково додайте її у форму IMM 5406.
-
Так - повторно проходити не потрібно. На відповідь чи проходили медогляд впродовж останніх 12 місяців відповідаєте так і прикріплюєте старий медоляд.
-
Про важливі зміни треба повідомляти Це не важко )
-
Ну так то на момент подачі в нас не було навіть вагітності 🤣 поки отримаєм піар хтозна що ще трапиться )) вона тільки 2 місяці як народилась, але вони отримали лист про додавання нічого не казали , побачимо але дякую ☺️
-
Першочергово продовжуйте ворк перміт - до 31.03. Це важливо. На візу податися можна будь коли.
-
Тож можна писати,що планує працювати і не оновлювати мед огляд?
-
Основне не виїжджати постійно на заміні слів, які не знаєте, англійською. В Монреалі це проходить, але тут де я (500км на пн.схід) - мало хто знає англійську 😄 Шоб покращувати рівень мови і набирати запас слів, раджу її полюбити, наприклад: використовувати у спілкуванні з друзями-франкофонами, які викликають у вас теплі почуття, або просто для своїх хобі, які щиро захоплюють вашу увагу. Це може включати різні розваги, фільми, книги, пісні, ютуберів, цікаві програми телебачення, новини... В телефоні, в гугл-акаунті, в додатках тощо, всюди де можливо встановіть інтерфейс французькою.
-
Я зробила таблицю і додала всю інформацію як про усіх членів родини і написала, що я не була впевнена чи треба його додавати в сімейну інформацію так как як він вже громадянин І все Всім спокійно Еліджібіті отримала без зайвих запитань
-
Update Подача - 11 листопада 2023 Біометрія - 20 грудня 2023 Eligibility - 4 жовтня 2024 Portal 1- 5 лютого 2025
-
14 січня десь вночі ( зараховано 4 ранку)
-
Тепер будь що змінюй чи то пояс чи то дату, але взяти їх не зможеш 😭
-
Так, ми взяли витяг з резерв + і документи пройшли, переклали, завірили як зазвичай всі документи, робили це в грудні 2024.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка після 31.03.25 будуть виплачуватись декретні чи вже ні? Може хтось має посилання на бенефіти які вже не будуть доступні для українців? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
415694/466568
4 minutes ago