PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка після 31.03.25 будуть виплачуватись декретні чи вже ні? Може хтось має посилання на бенефіти які вже не будуть доступні для українців? Дякую.
-
Дякую
-
Хтось може відповісти на це запитання?
-
Ураааа
-
Дякую!!!
-
Ви подавались 13 го після 6 вечора? Чи 14?
-
Можна окремою аплікацією з акаунту батьків. Аплікацію заповнюєте від імені дитини, а в кінці підписуєтеся ви як мама.
-
Доброго вечора! Поясніть, будь-ласка, якщо строк дії паспорта закінчиться у 2027 році і зараз податися на продовження воркперміту, я так розумію, можуть продовжити тільки до кінця дії паспорта. Чи правдива інформація, що, якщо я отримаю новий паспорт, я можу, так би мовити, " доподатися " на залишок часу, який не вистачає у подовженому воркперміті?
-
Вітаю 🥳
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка саме процес як отримати додаткові 600 балів від провінції? Тобто спочатку створюю профіль в EE, а далі як?
-
Та не кажіть. Відчувається як портал 2 дали)))
-
Вітаю!
-
Скоро має бути портал
-
Update подача 9 листопада 2023 біометрія - десь в грудні 2023 final decision in GCkey - 5 лютого 2025 portal 1 - 6 лютого 2025
-
Друзі, нарешті бачу що зарахували медицину
-
У меня все в одном кабинете
-
Написав вам питання у приватні. Або підкажіть, як з вами можна зв'язатися?
-
У нас точно так же. На прошлой неделе подались на обновление WP. На этой неделе зачли медицину
-
Та я теж подала дитині. Але ж там ми не вказуємо аплікацію на пр..
-
Чи видають ще листи підтримки в цьому місці?
12 Jan 2024, 17:45
415713/467035
16 minutes ago