PR CUAET
-
Боже не вірю своїм очам
-
Ураааа
-
Я сьогодні отримав,оформляв все 21.01.25
-
Так це гарна новина)) тільки вони ще від 13 пропустили заявки :(
-
А ви мали тимчасовий номер? Від спів падає з теперішнім ? Окрім першої літери х
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, а что теперь военнообязынные даже в электронную очередь не могу встать? Теперь вообще эта услуга для мужчин недоступна?
-
вау, розморозка. 14 січня
-
До того як от недавно заблокували цю схему, щоб не брали люди слоти починаючи від серпня. Можна було знайти один два слоти в терміні з "від завтра до коли відкривається календар" без маніпуляцій з часом. Але не усі витримують щоб знайти його серед тої кількісті глючних, тому що перевіряти потпвбно кожен слот окремо, по черзі, по одному
-
Писати в приват ок. Але. Не бачу вашого повідомлення
-
Дякую так ми прожили вже 20 місяців і дитина народиться тут, громадянином Канади. Я мала на увазі через те що CUAET припиняється після 31.03 і всі федеральні бенефіти більше не будуть доступні тому і питаю, бо не можу ніде знайти чи декрет входить в ці бенефіти чи ні.
-
Ну пока нет у меня номера аппликации то как я могу добавить ее в тот кабинет где подаюсь на ворк?
-
Так
-
Друзі, як ви відправляли запрос на доставку паспорта DHL? Відправила 2 тижні тому заяву і квитанцію, пишу кожного дня, консульство не відповідає, DHL не присилає трек номер, з чого розумію, що заяву не розглянули. Що ще можна зробити?
-
Оlha
-
Можу з досвіду сказати, що писати можна, але реально це не дає особливого результату на провінційному рівні. Якщо ви написали лист через MLA в через деякий час отримали рішення, то більше співпадіння, бо файл вже був в процесі деякий час. Зараз строки довші. Строки, які на сайті, - це історичні дані за минулий період. З тим, що на цей рік офіційно ми ще не знаємо квоту на Саскачеван, вони поки ще не поспішають розглядати справи. Але запити давати можна і в деяких випадках треба.
-
Офіційно лишилося три способи черга очікування, другий це шукати серед глючних з лютого по серпень, та третій перевіряти щоденні слоти які система висвічує опівночі по Києву (які розібрали ще в кінці січня коли додумалися подорожувати в майбутнє)
-
Не будуть доступні курси англійської та послуги центрів для новоприбулих, а всі державні виплати залишаються.
-
Якщо все добре з військовообліковими документами, то без проблем стати в чергу очікування.
-
Сьогодні отримала трекінг від Укрпошти. Паспорт виготовлено 21.01. Оплатила ще 16 січня одразу після подачі.
-
Дякую за відповідь! Так, я згоден, ситуації різні бувають та досить не передбачувані, та також залежить від дуже багатьох факторів, такіх як можливо настрій офіцера, хто розглядає заявку) Ну що ж, залишається лише чекати
12 Jan 2024, 17:45
415739/474652
a day ago