PR CUAET
-
Напиши в личные,объясню все что бы тут не писать много
-
Я так і зробила, але тут багато пишуть про «Скачати файл» чи ось як написали, що на пошту прийшло. Виникли питання чи правильно я зробила
-
Нічого нікому не відносите, просто повідомляєте номер новий. А вони у себе в системі вводять. Я ні разу не виймав папірець із сіном з папки в яку його поклав в 2022му
-
робите скріншот сторінки з вашим новим sin і це надаєте роботодавцю
-
Так подавалися
-
Він лист отримав ще в липні
-
Ну наприклад дати на роботі, віднести в банк. На пошту нічого не приходило, тому і питаю.
-
Я пыталась это сделать ещё 10 мес назад, все меня кормили завтраками, что свяжутся, но до сих пор глухо
-
Можна, я так працюю, project coordinator, питання тільки отримання PR.
-
На пошту повинен папірець прийти. А загалом я не знаю, де вам може знадобитися окремий файл з сін номером
-
Напишіть будьласка хто подавався по ноку 11100 accountant.
-
Нарешті) ми дуже довго чекаємо
-
Доброго дня, є такі🤔 7 листопада подача, 24 вересня еліджибіліті
-
Хочу додати immigration application to GC key account щоб трекати процес а що тут вибирати?
-
Вітання друзі. жовтень 2023 передав естафету листопаду 2023 по отриманню PR.
-
Аналогічно)
-
ще можна спробувати зайти в Service Canada (офіс), можливо вони друкануть. але не перевіряв цей варіант
-
Дякую!
-
також перевірте всі папки. портали в spam люблять залітати
-
дякую що поділились! єдине що хотіла сказати, бачила відео в ютубі коли екзаменатор селпіп негативно відзивалась про це слово. Його продвинув hzad і більше я його ніде не бачила. можливо пізніше знайду те відео
12 Jan 2024, 17:45
415814/462067
8 minutes ago