PR CUAET
-
ще можна спробувати зайти в Service Canada (офіс), можливо вони друкануть. але не перевіряв цей варіант
-
Дякую!
-
також перевірте всі папки. портали в spam люблять залітати
-
дякую що поділились! єдине що хотіла сказати, бачила відео в ютубі коли екзаменатор селпіп негативно відзивалась про це слово. Його продвинув hzad і більше я його ніде не бачила. можливо пізніше знайду те відео
-
Saint-Gédéon, село з прекрасним пляжем (сезонний туризм, можете приїжджати) на березі озера Lac-Saint-Jean.
-
Добрий ранок підкажіть будь ласка чи потрібно мені для продовження work переміт свідоцтво про одруження і чоловікові довідку з його роботи?
-
Добрий ранок підкажіть будь ласка чи потрібно мені для продовження work переміт свідоцтво про одруження і чоловікові довідку з його роботи?
-
Її чи ваше?
-
у нас також відправили всім портали. відповідь надавали одну обʼєднану від головного апліканта. у вашому випадку можливо ще зараз прийде
-
Їй пришла , а звертались на чиє імʼя ?
-
Дякую! ♥️ На папірчик записуватися потрібно в той самий день, коли хочеш паспорт отримати?
-
Update: Подача 11 листопад 2023 Еледжебіліті 10 жовтня 2024 Портал 1 - сьогодні 5 лютого. ( але стався один казус, портал відправили не мені головному апліканту а моїй жінці депенданту. Що робити в такій ситуації?)
-
Так на пошту повинно прийти ж. А у випадку електронного сповіщення, мабуть, на електронну пошту
-
Parents grandparents
-
Так, це правда, але не повна. Треба ще на папірчику записатись в чергу, тому що бажаючих кожного дня отримати свій паспорт дуже багато. Тому якщо прийдете о 12, то будете в перших, чім пізніше, тім більше людей буде перед вами.
-
Не треба сидіти в живій черзі. Тобі мало прийти посилання. Переходиш, вибираєш час і місце
-
Пробували. Не працює на жаль… 😞
-
@OstapBosak
-
З її почти але під своїм іменем?
-
Усі офіси вийшли працювати 😁вітаю 🥳
12 Jan 2024, 17:45
415830/466648
4 minutes ago