Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Руслан Божок
    wrote on last edited by
    Не знайшло заявки. У мене воз'єднання по сестрі по батьку. То може Other Reratives?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Напишіть їм в консульство лист з цим питанням, буде вам гарантія що приймуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t234340609T Offline
    t234340609T Offline
    Violett sc
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, якщо навчальний заклад , а саме Університет англ мовою навчатись не франц , то чи буде право на work permit ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t418729062T Offline
    t418729062T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Я б напевно так Але давайте почекаємо Остапа
    1 Reply Last reply
    0
  • t547118846T Offline
    t547118846T Offline
    Yevheniia
    wrote on last edited by
    Якщо чесно - я його так і не використала, в умовах стресу на екзамені згадалось геть не все 🙈 Я думаю, коли в тебе все інше побудовано на дуже-дуже високому рівні, то така конструкція має місце. Коли рівень ~6, то занадто fancy чи academic слова не сильно впишуться і будуть звучати дивно на фоні інших твоїх фраз. Має бути органічно з загальним рівнем знань. Взагалі при підготовці стільки класних конструкцій зустрічала, ну читаєш і прям вау, але чітко розуміла, що не буду їх використовувати, бо на мій рівень вони не підходять і не стала обманювати себе 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    А як її заповнити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Ви подаєтеся на відкритий ворк перміт по заходам CUAET - жодних довідок з роботи не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    на електронку нічого не приходить. Sin бачите тільки в особистому кабінеті service Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t1039729691T Offline
    t1039729691T Offline
    Anastasiia H.
    wrote on last edited by
    Виглядає ось таким чином ✌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    нам прийшло на пошту тільки для дитини 12 років. але що цікаво - ми отримали безпосередньо в офісі цей sin і так само нам продублювали на пошту. тобто дитина отримала 2 екземпляри sin.
    1 Reply Last reply
    0
  • t739133725T Offline
    t739133725T Offline
    Машенька
    wrote on last edited by
    Немає інформації, чи будуть продовжувати WP українцям після 31 березня за спрощеною процедурою. Зараз видають на 3 роки або до закінчення терміну дії паспорта, якщо його термін менший за три роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ребята-инженеры! Очень важное дополнение по теме последнего видео. Если вы планируете ехать в Альберту и получать лицензию в APEGA, то они принимают дипломы, оценённые только в WES. Отчет об оценке, полученный для иммиграции (ECA) - не подойдет! Надо будет делать upgrade до International Credential Advantage Package (ICAP) в самом WES. Это будет оценка course-by-course, а не document-by-document, как это делается для иммиграции. Вся информация тут: www.apega.ca/apply/professional-member/academic-documentation/#wes-icap www.wes.org/ca/partners/credential-evaluation-requirements-association-of-professional-engineers-and-geoscientists-of-alberta-apega/ Если есть дополнения - пишите в чате, а я добавлю сюда.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ИНЖЕНЕР В КАНАДЕ / КАК ПОЛУЧИТЬ ЛИЦЕНЗИЮ APEGA / ЗАРПЛАТЫ ИНЖЕНЕРОВ Антон, профессиональный инженер P.Eng из Альберты, подробно рассказал о: - 6 видов инженерных профессий в Канаде - как устроена нефтегазовая отрасль с точки зрения инженерии - сколько зарабатывают инженеры в Канаде - как получить лицензию профессионального инженера P.Eng - можно ли работать без лицензии - как найти работу инженером в Канаде Как вы думаете, какой самый сложный этап в получении лицензии? Ответ в видео. В описании под видео также есть ссылка на пошаговый процесс лицензирования инженеров. youtu.be/0B7LKdPOuSs
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla UA🇺🇦
    wrote on last edited by
    И еще вопрос,может у кого-то такое же было!сейчас открываю проверить анкету IMM5710 и выдает ошибку,хотя дата заполнения 2025-02-03(это было 3 февраля).Но я ее отправила и тогда эту ошибку(при отправлении не выдавало)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1039729691T Offline
    t1039729691T Offline
    Anastasiia H.
    wrote on last edited by
    Взагалі дивно чому з'являються такі ґепи. Пропускають людей з минулих дат. Якщо у вас заяву подано і всі документи додано, можливо якісь складнощі з імейл?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1076847665T Offline
    t1076847665T Offline
    Olenka Ol_cik
    wrote on last edited by
    У моїх друзів була аналогічна ситуація. Вони поїхали в Оттаву, без слотів і черги, все пояснили(що слот спіймати не можуть уже як 6 міс). Їм пішли на зустріч і прийняли без слота в той же день. Це мабудь один варіант із тисячі, але можете спробувати і ви.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna Bondarchuk
    wrote on last edited by
    Вам дали відповідь на Ваше питання? Теж цікавить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Тут еще делились темплейтами: t.me/prcuaet/297888/298040
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla UA🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрый день!подскажите пожалуйста!я сделала анкету на продление ворк пермита для мужа 3 февраля,сегодня пришло такое сообщение на почту⬆️я наверно не тот номер указала старого ворк пермит😞,пишет что первоначальный ворк пермит действует до 2 августа 2025 г,хотя у мужа ворк пермит до января 2027…это я сделала ошибку ?не тот номер им написала ?(просто там куча номеров на ворк пермите ,я указала Document number тот номер что с U вначале)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5408580317T Offline
    t5408580317T Offline
    Uliya Filippova
    wrote on last edited by
    Ні, це продовження на Ворк перміт
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.