PR CUAET
-
Подача 13.11.2023
-
Тоді я вже не знаю, на що сподіватися. 21 день чекаю і розумію, що можу 90+ днів чекати, але це мене не влаштовує 🥲
-
Дякую!
-
я дивлюсь у мене Портал 1 був з Монреаля, а коли я пробувала на ньго написати запит про екопр, відповідь прийшла з Оттави. Хто їх знає, може вони передають справи між офісами
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
А що за програма?
-
А хтось перевіряв ось так статус?Вбила усю інформацію,пише,що не находить (
-
Консультанти на цьому каналі писали, що можна подаватися на PR по TRP holders class, якщо протриматись у статусі ТРП 5 років. Цей консультант пояснює, що для українців це не підійде. Може хтось з консультантів, може пояснити де правда і кого слухати?
-
Де пробувала і теж нічого не знаходить… 😞
-
Підкажіть, будь ласка, адресу електронної пошти, де відповідають хоча б іноді, я пишу 3 місяці, жодної відповіді,
-
Ще один грудень .
-
Торонто, Дипломатична пошта
-
То Ви мабуть через web form запитували?
-
Calgary
-
Той момент, коли для когось, хто отримав AOR в один день із тобою, отримання ecopr за 5 місяців - це 'ну нарешті!', а ти ще навіть біометрію не здавав... 🤣
-
Я відправив заяву і квитанцію DHL на електронну пошту консульства. Кажуть іще можна персонально віднести. Детальна інструкція є на сайті консульства.
-
Відправляв, прийшла відповідь що заявці присвоїли тимчасовий номер (це не AOR) та чекайте коли оброблять
-
Пробувала через введення temporary file number ( убрала Х перед Е). Попытка не пытка☺️
-
Обовʼязково потрібен скан. Можна піти/написати в посольство і попросити його зробити.
-
А є хтось з грудневих хто не отримував запиту на біометрію?
12 Jan 2024, 17:45
416104/468510
13 minutes ago