PR CUAET
-
А хтось перевіряв ось так статус?Вбила усю інформацію,пише,що не находить (
-
Консультанти на цьому каналі писали, що можна подаватися на PR по TRP holders class, якщо протриматись у статусі ТРП 5 років. Цей консультант пояснює, що для українців це не підійде. Може хтось з консультантів, може пояснити де правда і кого слухати?
-
Де пробувала і теж нічого не знаходить… 😞
-
Підкажіть, будь ласка, адресу електронної пошти, де відповідають хоча б іноді, я пишу 3 місяці, жодної відповіді,
-
Ще один грудень .
-
Торонто, Дипломатична пошта
-
То Ви мабуть через web form запитували?
-
Calgary
-
Той момент, коли для когось, хто отримав AOR в один день із тобою, отримання ecopr за 5 місяців - це 'ну нарешті!', а ти ще навіть біометрію не здавав... 🤣
-
Я відправив заяву і квитанцію DHL на електронну пошту консульства. Кажуть іще можна персонально віднести. Детальна інструкція є на сайті консульства.
-
Відправляв, прийшла відповідь що заявці присвоїли тимчасовий номер (це не AOR) та чекайте коли оброблять
-
Пробувала через введення temporary file number ( убрала Х перед Е). Попытка не пытка☺️
-
Обовʼязково потрібен скан. Можна піти/написати в посольство і попросити його зробити.
-
А є хтось з грудневих хто не отримував запиту на біометрію?
-
Забрав паспорт в Торонто, резерв+ при видачі ні у кого не питали
-
Вам ще зарано)Потрібно дочекатися AOR)
-
Rejected due to photograph was not as per specification (paid at shoppers drugmart) Це я знайшла такий привід для повернення заявки (не моє) Скажіть будь ласка чому так може бути? Це просто людина неправильне фото зробила? Чи шопперс не підходить для таких справ? Обідно що за таке повертають 😢
-
Так,я також потім надіслала через web
-
Народ, я тіки вчора добавилася у групу. Бачу що пишуть тут в-основному ті, хто подався в 2023 році - на початку 2024 року. А є тут такі, як я « запоздалі», хто подався в кінці весни на початку літа? Я так розумію нам чекати і чекати…. 😴
-
Достаточно объемный кейс подавались они в ноябре 23-го года. Известный иммиграционный консультант. Один ребёнок рождён в Канаде. У них тоже тишина🙈
12 Jan 2024, 17:45
416110/474652
4 days ago