PR CUAET
-
Так,я також потім надіслала через web
-
Народ, я тіки вчора добавилася у групу. Бачу що пишуть тут в-основному ті, хто подався в 2023 році - на початку 2024 року. А є тут такі, як я « запоздалі», хто подався в кінці весни на початку літа? Я так розумію нам чекати і чекати…. 😴
-
Достаточно объемный кейс подавались они в ноябре 23-го года. Известный иммиграционный консультант. Один ребёнок рождён в Канаде. У них тоже тишина🙈
-
Ці виплати називаються EI maternity and parental benefits. Ось посилання www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-maternity-parental/eligibility.html
-
Просто прикро, що платиш ліцензованому консультанту гроші, що б отримати достовірну інформацію, а всі консультанти кажуть протилежні речі
-
А без AOR по іншому ніяк
-
Нет, я не повторила все, что вы написали. Вы написали "если родили канадца или прожили 18 месяцев". Это неверно. На самом деле выплаты будут если родитель имеет статус постоянного резидента или гражданина или если родитель прожил 18 месяцев.
-
Так
-
Отримав сьогодні погодження перміту. Подача 3 січня. На три роки. Що дивно, останній лист поки що так і не прийшов.
-
Я ще не подавала, але буду подавати окремо, і можно в будь-який час, не обовʼязково до 31 березня
-
Спасибо. Скажите пожалуйста, где можно получить паспорт в Оттаве, в консульском отделе на Metcalfe или в самом посольстве на Somerset?
-
Получается ,там где есть вопрос : хотите ли подать для членов семьи ,отвечать -"нет"? Do you want to submit an application for family members? Большое спасибо за помощь.
-
Бо вони рік не працювали нормально, тільки ЗП отримують. А це будуть їх звільняти, то сказали хвости підтягувати.
-
Чи може хтось підказати, чи все-таки потрібно це робити?
-
Друзі, бачила що паспорт на момент процесу ПР має бути щонайменше 6 місяців. Я отримала AOR минулого місяця, паспорт до грудня цього року - чи варто хвилюватись і робити паспорт?
-
Знайшов це
-
In progress
-
Добрий день, щодо Original Entry date. Перший раз був у Канаді у 2005, ще навіть паспорта не мав, приїздив по дитячому проїзному до родичів приблизно на місяць, але в анкеті зазначив дату, коли по cuaet заїжджав. Чи варто писати loe стосовно цього?
-
Не знаю, мабуть щось людина не так зробила. Або може це якийсь специфічний shoppers який зробив людям не вірно. В мене знайомі робили в shoppers drugmart і в січні отримали вже картки.
-
Круто! А якого квітня ви подавались? Бо ми моєму чоловікові 30 квітня подали, досі нічого.
12 Jan 2024, 17:45
416127/458619
15 minutes ago