PR CUAET
-
це мої матеріали, я виділила десятку основних тем і під них готувалась
-
Круто 🥰🙏
-
Всіх щасливчиків вітаю! Всім іншим - дочекатись своїх порталів і Ecopr!
-
Да, я маму подавала в конце мая, и моя подруга подавала в середине марта)))))
-
Ви їм дзвонили?
-
Портали видає один і той же офіс?
-
У вас AOS non EE?
-
Я подавався 7 листопада, еліджібіліті 23 вересня
-
5 місяців уже 😵💫
-
Таке запитання до тих хто вже отримав портал 1, скільки у вас людей було у заявках. Нас 4-ро можливо це впливає, на швидкість, двоє дорослх і двоє дітей
-
Важко пояснити, я знашла вчора гарне відео де подаються окремо для підлітка. Зараз поділюся youtu.be/xXyXop8ENsQ?si=fUll0eV7WhpeSUr_
-
Два раза продлевала wp и подгружала только первую страницу, всё одобрено.
-
Ви можете створити профайл навіть без досвіду в Канаді, вас ніхто за це не за банить ))) Створюйте вже , і пишіть весь релевантний досвід за останні 10 років
-
Це не ок . Ви їм дзвонили /писали ?
-
В мене в вересні запросили документ з роботи (Alberta opportunity stream). Я відправила…. З того часу ніхто заявку не відкривав (як сказав агент). І сказали, що це нормально, так як processing time was changed to 20 months. Слів немає вже…
-
Різними аплікаціями. Можна з одного акаунту. Просто не робити групову аплікацію
-
Підкажіть будь-ласка як "достукатися" до IRCC? Як можна до них додзвонитися і взнати причину, чому з червня минулого року немає ніякого рішення ( ні відмови, ні позитивного) до цього часу по продовженні WP i SP дітям.
-
Для чого графа для документів «client information” та чи важливо її добавляти?
-
Так, досить багато
-
Просто у нас була ситуація коли ми думали, що вони не відправили біометрію. А в трекері побачила, що відправили ( вона не прийшла). Тому я дзвонила і просила відправити лист ще раз. І вже після цього ми здали біометрію.
12 Jan 2024, 17:45
416215/466661
about a minute ago