PR CUAET
-
Дякую
-
Но она должна попадать в список НОК?
-
11 класів достатньо по AOS
-
люба робота підходить майже
-
так
-
Справка дійсна 6 місяців
-
Спасибо всем за ответы🌸
-
Будь ласка розкажіть 😢 бо відчуваю що це буде не просто 😟
-
Вітаю! Якщо євалювати освіту через WES Canada для подачі на PR Alberta Opportunity Stream, то всюди пишуть, що треба мати одну саму найвищу освіту, а якщо я навчалася 1 рік у державному навчальному закладі, а саме у вищому професійному училищі та маю диплом кваліфікованого робітника чи це підійде? Хтось писав, що WES не підтверджує таку освіту взагалі. Хтось мав такий досвід відмови? Відгукніться будь-ласка🙏🏻 Чи останній варіант, що буде достатньо євалювати атестат про повну загальну середню освіту 11 класів зі школи?
-
Ух ти, я пройшла весь шлях, питайте, все розповім.
-
Якщо дитині виповнюється 18 вже після прибуття до Канади, то довідка про несудимість з інших країн (де вона проживала до повноліття) не потрібна, я правильно розумію?
-
Поняла, спасибо ☺️
-
І також дивитись треба по ліцензіям. Індоді треба сертифікати/ліцензії, а їх також отримувати декілька років
-
На сайті AOS написано Ineligible occupations
-
Усім привіт! Чи хтось брав довідку з Англії? Дякую за відповідь
-
Добрго дня. Підкажіть будь ласка, можливо хтось вже зробив довідку про несудимість з Німеччини, якщо надсилати письмову заяву, її потрібно запевнити офіційно в консульстві Німеччини. Чи можливо запевнити його у нотаріуса чи тільки у консульстві?
-
Не підскажете, як зробити ?
-
Зараз цим займаюся
-
Достатньо
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
41624/438208
8 minutes ago