PR CUAET
-
А ви не знаєте, де можна відкрити аккаунт в USD. Маю USD і не хочу конвертувати в CAD. Поки мала досвід тільки з Wealthsimple - і там можна тільки повністю аккаунт в USD конвертувати, і вони ще гроші якісь будуть за конвертацію брати. Хотілось би що є лишити в CAD, і окремо мати USD, з метою купувати американські ETF.
-
Можливо є відео чи посилання, як створити профіль СЕС ЕЕ. Дякую
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 Будь ласка, шановні учасники, Коли ви пишете свої апдейти & Хронології, також поширюйте іі сюди : t.me/prcuaet/117 Тут багато розмов & повідомлень, в іншій гілці лише хронологія, що полегшує пошук. Обовʼязково вказуйте назву програми Дякуємо,
-
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨 Будь ласка, шановні учасники, Коли ви пишете свої апдейти & Хронології, також поширюйте іі сюди : t.me/prcuaet/117 Тут багато розмов & повідомлень, в іншій гілці лише хронологія, що полегшує пошук. Обовʼязково вказуйте назву програми Дякуємо,
-
Вітаю, напишіть нам зробимо вам переклад
-
Вітаю, написали вам
-
Дружня порада: не витрачайте час та нерви. Напишіть нам ми візьмемо довідку в Україні, перекладемо та вишлемо вам скан та оригінал
-
А як розраховується TFSA room для рахунку в USD? 🤔
-
В ютубі є відео, якщо вважаєте за потрібне. Система сама визначить чи є ви eligible для CEC / FSW / FST після заповнення аплікації Створення профайлу ЕЕ досить straightforward. Будьте уважні і готові витратити топ 1 годину. «Дрова у лісі» починаються після ІтА.
-
Подивлюсь там, дякую.
-
Я маю TFSA в Questrade - я прям в ньому конвертувала CAD в USD , тому там наче доступно мати 2 валюти)) * глянула і в ІВ теж можна 2 валюти для різних активів)
-
Дякую за відповідь!
-
Початок роботи має бути після випуску, для зарахування обох