PR CUAET
-
Вітаю, напишіть нам зробимо вам переклад
-
Вітаю, написали вам
-
Дружня порада: не витрачайте час та нерви. Напишіть нам ми візьмемо довідку в Україні, перекладемо та вишлемо вам скан та оригінал
-
А як розраховується TFSA room для рахунку в USD? 🤔
-
В ютубі є відео, якщо вважаєте за потрібне. Система сама визначить чи є ви eligible для CEC / FSW / FST після заповнення аплікації Створення профайлу ЕЕ досить straightforward. Будьте уважні і готові витратити топ 1 годину. «Дрова у лісі» починаються після ІтА.
-
Подивлюсь там, дякую.
-
Я маю TFSA в Questrade - я прям в ньому конвертувала CAD в USD , тому там наче доступно мати 2 валюти)) * глянула і в ІВ теж можна 2 валюти для різних активів)
-
Дякую за відповідь!
-
Початок роботи має бути після випуску, для зарахування обох
-
За правилами ви не можете навчатися і працювати в Канаді одночасно і зараховувати навчання & роботу Треба або одне або інше. Рахуйте, що дасть вам більше бал : коледж чи робота.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, якщо я отримала Job offer і почала працювати ще навчаючись в коледжі, то у розділі Work history вказувати місяць та рік початку роботи, той який зазначений в моєму job offer та Employment Verification letter (actual start date) чи дату отримання letter of graduation? Запитую, бо знаю, що досвід роботи, здобутий під час навчання не зараховується, а різниця між початком роботи та випуском з коледжу 5 місяців. Дякую!
-
Я тільки перший рік клала в 2024 , тому брала по курсу на момент поповнення частково (і трішки лишила запасу в 20-30CAD😅), але далі планую просто класти в CAD і потім переводити в USD
-
Мабуть це теж спрацювало! Тому і відписали. Тому що якщо не було що сказати то взагалі не відписувати би.
-
ага, судячи із подібних повідомлень тут, або не в грудні, або не eligibility, або не по сімейній програмі.😄
-
Вітаю, написали в особисті
-
Вітаю, наскільки терміново вам потрібно ?