PR CUAET
-
Багато людей не подовжують, а просто подаються на ТРП... Але то взагалі крайній випадок.
-
Ну, консультант писав, що наче можуть прийняти, але треба щоб був QR код, навіть з порушенням, але не у розшуку. Ви можете зформувати код?
-
Думав шо хтось вже мав таку проблему з тих хто в чаті і є якесь рішення, вот і написав сюди😊
-
Але просто шанс, я так розумію близький нулю отримати ту печатку
-
Я просто не повністю писала, а потім зробила окремий лист зі всіма поясненнями і там вписала повністю всі назви й інше
-
Чи це все байки? І з телефону можна сміло qr пробувати, і з копютера такий самий буде?
-
Підкажіть будь ласка хто як виходив з ситуації, коли максимальна кількість символів у формах занадто мала, щоб вмістити назву навчального закладу або компанії роботодавця? Читала поради, щоб скоротити назву, але у самих формах пише, щоб не використовувати абревіатури. Ну ніяк я не зможу помістити Чернівецький торговельно економічний інститут (Chernivtsi Institute of Trade and Economics) або Чернівецька обласна енергопостачальна компанія (Chernivtsi Regional Energy Supply Company) у 17-24 символи. Може якусь додаткову форму заповнити чи додати окремий документ з повними назвами?
-
Дякую. Є сенс пробувати з компютера пробувати? Чув що не уарто з телефону нажимати
-
Дуже дякую❤️
-
Дякую 🙏
-
я ще влітку заповнили для дитини на ворк перміт, учора мені прийшла відмова бо типу не оплатила а я оплатила, та тепер мені немає сенсу на нього бо в дитини через рік паспорт закінчується
-
Нажаль, ніде немає чіткої черги. Так що всі чекаємо. Хто на що.
-
Відповідно і місреп менше імовірний
-
Від статті залежить. Якщо стаття попадає в зивчайний кримінал, не серйозний, то за 10 років після закінчення покарання, людина вже не є недопустимою
-
Немає і не може бути з таким статусом - QR code.
-
у сенсі повертав?
-
Напишите, пожалуйста, потом удалось или нет.
-
Точніше в мене був коледж, то я просто писала College, а в листі написала всю назву.
-
Чи хтось взагалі повертав кошти за work permit?
-
Вы подались на продление вп, но пришёл отказ из-за того, что ваш до 27го года?
12 Jan 2024, 17:45
416410/467035
27 minutes ago