PR CUAET
-
Но удалось словить только в это время, в другое было голяк
-
Відкрийте ще постанову від 16 серпня 2024 р. № 932. Там говориться про "механізм взяття на військовий облік громадян України чоловічої статі віком від 16 років, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років, до 25 років, зокрема тих, які перебувають за межами України, без проходження ВЛК" пункт про "відокремлений підрозділ МЗС". Та прикріпіть до нового листа.
-
Тобто я можу почати другу заявку, якщо відправлю першу?
-
Спасибо, просто не знаю загружать так или пробовать с других дейвайсов
-
Дякую ! 🙏
-
Ми подались в липні, і мені здається що в цій «дирі» Телефонували, і вже місяць нічого не змінилось
-
Как давно подавались и сколько ждали ответ? У меня полтора месяца прошло, жду...
-
Підскажіть, будьласка. А чи є сенс купляти ті 24 тести, що на сайті CELPIP? Просто цікаво,то тренувальні , чи саме їх використовують і на тестуванні? Може хто знає...🥹
-
Дякую, що відписали. Бо, дійсно, побачила таку інформацію, що вважаються дітьми до 22 років та можуть продовжити свої ВП пізніше - на підставі наших, вже продовжених. Так, він вже має ВП, чинний до 2026... Ми, звісно, будемо продовжувати свої до 31 березня, а синові думала податися пізніше і тим самим виграти йому ще додатковий рік або два...Можливо, я некоректно сформулювала своє питання.
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Підскажіть будь ласка, зробив помилку у заповнені форми imm57 на Work Permit в номері загран паспорта в одній цифрі, і відправив заявку. Чи можна якось це виправити? Або може лист з поясненням писати? Порадьте може хто знає як вирішувати таку ситуацію