PR CUAET
-
Та тут справа не лише в 22р. Просто дійсно вийшов закон 21 січня, що нові ворк перміти вже не можна буде отримати. Але не кожний все дочитав до кінця - там є віконечко з винятками - де пише, що якщо вже є ворк перміт і хочеш продовжити - то все без змін. Хоча консультанти мали би на такі нюанси звертати увагу. Я там више скріншот приєднала - почитайте.
-
Ви вказували Ukraine 2022 і все робили по інструкції?
-
Дякую,я почитаю , і про консультуюся . Але чи знайте ви коротко ,я воно працює ?- бо власник моєї фірми - каже що може бути мені спонсором і має якогось адвоката .
-
так, платили і за це дуже сумно) Ще почекаю трішки, і переподам
-
Так - продовжать лише на термін дії батьківських. Але тут дискусія трохи про інше - по можливість це зробити після 31.03
-
не можете почати другу поки не відправите першу вже створену
-
Дуде дякую!!
-
Хіба дітям не продовжать на термін дії пермітів батьків у такому випадку ? Не думаю, що дадуть ще три додаткові роки.
-
Так і має бути. На порталі воно чб буде
-
Підкажіть , а скільки чекали на відповідь?
-
Подскажите, пожалуйста, фото для портала должно быть цифровое или распечатать и дата должна быть? И где искать портал 1 и портал2?
-
Так Треба відправити їм на пошту(але можете довго чекати на відповідь), або ж принести до консульства та віддати власноруч(кажуть то скоріше)
-
Всем здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если я не гражданин Украины, но мне нужно обновить паспорт детям. Там в документах нужна довидка о том,что у детей нет гражданства матери. Кто в курсе,как быть? Где брать эту довидку и нужна ли она,если паспорт уже есть и просто срок истекает паспорта
-
Я щє кілька разів заходила на тиждень та намагалась спіймати слот і постійно натискала стати в чергу, бо в мене було таке що моя черга злетіла і я наново стала в чергу в інше консульство і потім кожний раз як заходила клоцала всеодно стати в чергу що перевірити що я там все щє стою, то може і вам так спробувати
-
Третье сообщение и суть такая же. Ну ок, надеюсь вопрошатель получил ответ на свой вопрос и разобрался)))
-
Заказувала 9 січня ,а получила 4 лютого
-
То трішки інше, бо чоловіки яким виповнилося 17 років, могли в принципі не бути на обліку.
-
сейчас там работает участица этого чата и делает нам по блату за 2.5-3 недели вместо 4-6 недель
-
В Quebec все по іншому, починаючи від інвестицій, законів і закінчуючи евалюацією диплому🙂
-
Дякую)
12 Jan 2024, 17:45
416574/466948
2 minutes ago