PR CUAET
-
Так Треба відправити їм на пошту(але можете довго чекати на відповідь), або ж принести до консульства та віддати власноруч(кажуть то скоріше)
-
Всем здравствуйте. Подскажите пожалуйста, если я не гражданин Украины, но мне нужно обновить паспорт детям. Там в документах нужна довидка о том,что у детей нет гражданства матери. Кто в курсе,как быть? Где брать эту довидку и нужна ли она,если паспорт уже есть и просто срок истекает паспорта
-
Я щє кілька разів заходила на тиждень та намагалась спіймати слот і постійно натискала стати в чергу, бо в мене було таке що моя черга злетіла і я наново стала в чергу в інше консульство і потім кожний раз як заходила клоцала всеодно стати в чергу що перевірити що я там все щє стою, то може і вам так спробувати
-
Третье сообщение и суть такая же. Ну ок, надеюсь вопрошатель получил ответ на свой вопрос и разобрался)))
-
Заказувала 9 січня ,а получила 4 лютого
-
То трішки інше, бо чоловіки яким виповнилося 17 років, могли в принципі не бути на обліку.
-
сейчас там работает участица этого чата и делает нам по блату за 2.5-3 недели вместо 4-6 недель
-
В Quebec все по іншому, починаючи від інвестицій, законів і закінчуючи евалюацією диплому🙂
-
Дякую)
-
у него сроки рассмотрения будут намного дольше, чем стандарт. можно пару лет ждать.
-
Цей алгоритм постановки на військовий облік, актуальний для тих, хто виїхав на ПМЖ і був попередньо знятий з військового обліку в зв'язку з цим + подача на новий паспорт: ✔ Подати заяву на постановку на військовий облік hamburg.mfa.gov.ua/storage/app/sites/99/uploaded-files/prikladzayavi11.pdf ✔ Подати документи на виготовлення закордонного паспорта після прийняття заяви. ✔ Стежити за зміною статусу у Резерві +. ✔ Перевірити, що статус змінився на "на обліку". ✔ Після оновлення статусу в Резерві+, сформувати QR код за 24-48 годин до візиту в консульвто і забрати паспорт. P.S. Протестовано в Торонто, точність не гарантується. Поки що єдиний підтверджений випадок.
-
Зазвичай відповідь приходить не більш ніж за 30 днів від дати подачі. В середньому 3 тижні.
-
Видели, время процессинга теперь 21 месяц
-
Я на компрехенсив попал
-
Дайте будь ласка більше інфо про « чорну диру» - червень - серпень 2024 🙏🏻
-
А, напевно вони мають на увазі це www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers/permanent.html
-
Ми подалися в серпні. І телефонували… кажуть « чекайте»… Теж глухо… і теж платили … А як ви дізналися що ми ( червень - серпень) в « чорній дирі»? І чи « чорна дира» стосується тільки WP extension? Чи може за панувати інші програми ( PR)?
-
Дякую! Буду пробувати
-
Дякую за відповідь! А не підкажете де більше можна ознайомитися з інформацією?
-
Так - зможете продовжити на термін дії чоловіка! Успіхів!
12 Jan 2024, 17:45
416585/466914
4 minutes ago